Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az sonra açıklama gelır. yıne ortalığıkarıştırma derdindeler heralde.

bugun fener geçerli bi kontra veremediği için iti kopuğu kullanmaları normal.

G.Saray "UEFA, G.Saray'ın bu sezonki CL gelirlerine el koydu" haberini çıkaranları SPK'ya şikayet ediyor.. Hisse manipülasyonu suçlamasıyla!

Tamamen saptirmislar haberleri. Simdi baktim UEFA'nin sitesine korkacak bir sey yok.

Biliyorsunuz biz 200 bin Euro ceza aldik. UEFA'nin dedigi, bizim 21 milyon CL gelirimizden 200 bin Euro'yu kesmisler. Hepsi bu.

Ünal Aysal Ibrahim Seten'in yakin arkadasi galiba...Her gün konusuyorlar :redface:

bu amk ya ismine uygun bi muamele göstermenin vakti gelmedi mi ey galatasaray yönetimi. eurosport da buna dahil. satılmış medya kudurdu azize dışarı çıktığından beri kimin bunları yönettiği daha net belli oldu

Tamamen saptirmislar haberleri. Simdi baktim UEFA'nin sitesine korkacak bir sey yok.

Biliyorsunuz biz 200 bin Euro ceza aldik. UEFA'nin dedigi, bizim 20 milyon CL gelirimizden 200 bin Euro'yu kesmisler. Hepsi bu.

Hm o zaman iyi. Ya amk twitterin yorumlara ve paylaşılan linklere göre yorum yaptım bu arada bende

Oha sadece 200 bir Euro olan kesinti değil mi yahu o ? Yapılan haberlere bak demek ki bazılarını derinden vurduk bugün

Pis medya. Ulan söyleyecek bir söz yok. Türk futbolu pislik icinde yüzüyor resmen. Kulübü alalim baska ligde oynama basvurusunu yapalim yetti artik.

bu amk haberlerini taşımasak lütfen foruma. Ben bile inandım yahu bir an

Hamza Hoca iyi olmaz mı beyler? yetersiz gibi geliyor ama 2-3 sene dayanıp kendi Tuchel'imizi yaratmak daha güzel olmaz mı?

Amk yasaklansın zaten bi boka yaramıyor. Ordan burdan aldıkları haberleri c/p yapıp sitelerine koyuyorlar. Yakında kapanır umarım.

Tepetaklak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt