Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger boyleyse medya bildigin dusmanligini ilan etmis bize pusuda bekler gibi hemen anasayfa haber yapmislar

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim'i gönderirsen olacağı budur her zaman dedim. (İntikam alıyor onun tarafı da zaten, Aysal gidene kadar da sürecek bu)

Türkiye de medya= Fenerbahçe + Fatih Terim Medyaları

Olay su, uefa demis ki sizin 200 bin cezayi gondermeyin biz odul parasindan keseriz. Amk, eurosport, Aydin Cingoz (radyospor) gibi satilik takim gelirler dondu diye ortaligi ayaga kaldirmaya calisti.

Ozellikle Aydin Cingoz kendisini uyaranlarla dalga gecip komik olmayin diyerek kendini asti yancilikta.

Bu sene savaş yılı belli ki baltalar çekildi şimdiden.Sabah yolante'nin eski haberleri vardı kasıtlı.

Bizim en büyük hatamız kurullarda tff'de,gazetelerde adamlarımız yok,bunun sebebi ise başkanın avrupalı mental yapısı.Geç de olsa anladı artık kirli düzeni oda.

Spamleyin şu @amkspor 'u, şerefsizler.

Artık buraya şunların haberlerini koyana da ceza verilsin, aynısı şu çakma eurosport için de geçerli

Ünal başkan işini bilir inşallah yaş tahtaya basmaz buradaki bazı insanlar başkanı kendileri gibi sanıyor anladınız siz onu bu adam kalbur üstü elit bi adam önce bi onu içinize sindirin ondan sonra yazın yorumlarınızı çok afedersiniz de burada ben dahil başkanı eleştirmeyeçapımız yetmez vardır bi bildiği diyorum siz de böyle diyin sonunda iyiler mutlaka kazanır inşallah yine öyle olacak renktaşlarım

Abiler hayırlı akşamlar, td ile ilgili son gelişmeleri takip edemedim nedir son durum biri ilgilenebilir mi benimle acep ?

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Abiler hayırlı akşamlar, td ile ilgili son gelişmeleri takip edemedim nedir son durum biri ilgilenebilir mi benimle acep ?

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

hic bir gelisme olmadi bugün aslinda, Denizli haberleri vardi ama galiba

Yalnız bizim taraftarı aşırı sinirlendiriyorlar bir yerde patlar ama bu işlerin peşinde koşanlar zararlı çıkacak en çok.

Her çıkan habere inanan Galatasaray taraftarı. :love_heart: Türk medyası

Yönetim, Adriyatik Ligine katilma ihtimalini konusmus (Erkek basketbol takimi icin).

yönetim bu amk yi mahkemeye vermezse yazıklar olsun. herşeyi geçtim bunun adı resmen manipülasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt