- 15 Nisan 2010
- 21.669
- 5.729
- 1.858
Taraftarın istediği olcak dediler. Ne luce ne süt alman tucheli getiremediler şimdide denizliyi istiyoruz bari onu getirsinler artık klinsman filan hikaye
Hesap Makinesi
Yoo istemiyoruz. Sadece sen istiyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın istediği olcak dediler. Ne luce ne süt alman tucheli getiremediler şimdide denizliyi istiyoruz bari onu getirsinler artık klinsman filan hikaye
Hesap Makinesi
Almanya da ki alt yapı ile ilgili imzalanan sözleşme ile Alman ekolünden birinin geleceği kesinleşti bence.Tuchel olmadı,Hitzfeld olmadı geriye Sammer ve Klismann kaldı.İkisinden birine hayır demem.
Yiğit'ten yeni haber
yiğit karagöz @yigito35 2 sa.
@Volkice Şunuda ilet. Benim asla kötü bir amacım yoktu. Forumu görmem bile yasak. Neyse artık tamamen elimi çekiyorum üstünüzden Klinsman![]()
tuchel ile önümüzdeki sezon için ön protokol imzalasınlar... o zaman takımın başına mustafa denizli ve erdal ikilisi gelsin... tuchel 1 sene danışman devam etsin, önümüzdeki senenin planlamasını yapsın ve almanyadaki genç türkleri ele alsın...
o zaman denizli dinazorunu kabulllenebilirim...
Benim tanidigim Sammer hayatta gelmez Türkiye ye. Adam düzeni olmayan bir ülkey gelmez. Bu adam acayip disiplinli,düzeni seven biri. Zaten bildigim kadariyla cok teklif almisti takim calistirmasi icin ama hep reddeti ve sportif direktörlük/takim menajerlik yapacagini söyledi.
Klinsmanna gelince. Milli takim ile lig takimlari arasinda daglar kadar fark var. Bunu Klinsmann da da gördük Alman milli takimi ile 3.oldu kendi ülkesindeki dünya kupasinda sonra Münihe gitti bir halt yapamadi, simdi yine bir milli takimda basarili bir durumda.
Sammer'in neden td yapmadığını bende merak ediyorum.Aslında tam bizlik bir teknik direktör.Klismanna gelince senin dediğin gibi kulüp bazında pek iyi değil gibi ama milli takım konusunda iyi.Mourinho da bunu söylemiş sanırsam.
Klinsmann kulüp bazında sadece bir kez çalışmış galiba. Onu da unutmamak lazım.
O da Bayern Munchen de,başarılı olması lazımdı.
Ama o zaman tecrübesizdi. İlk kulüp deneyimiydi. Bayern'de tecrübesiz adamların başarılı olması çok zor bence.
Sammer'in neden td yapmadığını bende merak ediyorum.Aslında tam bizlik bir teknik direktör.Klismanna gelince senin dediğin gibi kulüp bazında pek iyi değil gibi ama milli takım konusunda iyi.Mourinho da bunu söylemiş sanırsam.
Bu arada Klismann'ı da ilk yazan benim.Gelmesini isterim tabi ki.Ama ömrü futbol ile geçmiş,50 yaşına gelmiş futbol adamların tecrübesiz lafı bence bahane.Neyse bi gerçek var ki oda teknik direktörümüz yok.Şuanda ki bütün adayların Galatasaray'a yakışmadığını düşünüyorum.Denizli,Dick,Spaletti vs.
Vallah bilmiyorum bir tek bildigim var eger bize gelse ve Selcuk bey sahada yine tel tel dökülse bu adam onun anasini aglatir. Zaten agresif bir tip.![]()