Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen-yalcin4-640.jpg

Carlos güzel bir öneri. Gectiğimiz aylarda GDSde bir röportajini okumustum. Cok teklifin olduğunu söylüyordu. En azindan Turkiye Liginde nasil oynatmasi gerektiğini biliyor. Elindeki kadroyu maksimum verimle kullandi.

Ya saka maka, benim icin ideal TD adayi yok. Gercekten yok. O yüzden makara yapiyorum biraz.

Alternatifin alternatifinin alternatifi bile reddetmis bizi. Bu saatten sonra cok da umrumda degil.

Gönlümden gecen Ertugrul Saglam. Denizli´ye tercih ederim. Genclere güvenmek zorundayiz bi yerde.

Ama onu da Eskisehir birakmaz. Hamza hocayi Terim birakmaz. Tolunay eh iste.

Löw, Hitzfeld filan hikaye. Mümkün degil. Dolayisiyla saka yapmaktan baska birsey gelmiyor icimden

Carlos gelsin, Konya da etliekmek yemiş adam.

tuchel ya da ramos gelir.en uygun adamlar onlar çünkü.

carlos icin mi :2aloh1:

bunu almazlar bence ozan, taraftar "eski fbli,sikeci falan derler" ve ben de acikcasi sicak bakmiyorum aslinda...Tuchel >>>> Carlos. :m26:

Ya bırak artık şu tucheli o adam bize yar olmaz kanka saçma sapan bi td gelceğine carlos gelsin sen kimi ortaya atsan yönetim ilgilenmeye başlıyor :D

Hesap Makinesi

Sivas'in neredeyse attigi kadar gol yedigini biliyorsunuz degil mi? Sampiyonlar Ligi'nde oynayacak takimin basina Carlos'u getirmek isteyenler var. Ya bu forumda herkes hepten kafayi mi yedi? Dalga mi geciyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt