Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim içindeki kargaşaya çözüm bulmak teknik direktör transferinden daha önemli bence.

ABD'yi Almanya'dan daha çok seven adam niye gelsin zaten.

Löw'de gelmez Klinsmann'da.

Moyes de inşallah gelmez ama kim gelecek çok merak ediyorum.

Temmuz oldu hiç bir branşta ne bir transfer yapıldı ne bir adım atıldı.

GalatasaraydanSonDK ‏@gsdensondakika 56 sn.

Gazeteci: "Galatasaray'ın başına geçecek misiniz? Klinsmann: "Cevap çok basit, hayır"

Dün akşam paylaşılmıştı bu, linki de vardı hatta.

World Cup: USMNT's Jurgen Klinsmann shoots down report linking him to Galatasaray job | MLSsoccer.com

US national team head coach Jurgen Klinsmann shot down any idea that he’s interested in the top job at Galatasaray...

“The response is simple,” Klinsmann said. “No.”

Klinsmann da yalan oldu zaten, heyecanını kaybetmiş, emekli olmak üzere olan Hitzfeld, soru işareti Löw ve hazır kıta Moyes kaldı.

Juande Ramos ismi geçmiyor üzücü.

terım out mancını out lucescu out tuchel out klısman out

kim gelicek lan bize.... :(

josemourinhomacsonun670.jpg

kaç para ulan kaç para ?????????

senin düşüncen ne moyes konusunda ?

Gerekli yerli oyuncu transferlerini yaparsak, başarılı olur diyorum.

Olcan, Tarık... gibi oyuncuları alıp, eldeki yerli-yabancılardan gereksizleri yollayıp, kadroyu temizlersek, yani meşhur laf var ya, "kadro mühendisliği"ni iyi yaparsak, 5+3'te gelecek hoca çok farketmeyecek, zaten hepsi yabancı olacak bu sisteme, bu yapıya, elimizdeki oyunculara...

Kimsenin neden Olcan alındı diyecek hali de yok zaten.

Juande Ramos'u tercih ederdim, orası ayrı tabi.

Gerçekten vakit kaybetmeden denizliyi getirip uzun vadeli anlaşmayı da önümüzdeki seneye bırakmalıyız.

Ya da saglam bir arabulucu bulup (bu haldun ustunel

olabilir) sammer veya zidane ı ikna etmeli.

Gerekli yerli oyuncu transferlerini yaparsak, başarılı olur diyorum.

Olcan, Tarık... gibi oyuncuları alıp, eldeki yabancılardan gereksizleri yollayıp, kadroyu temizlersek, yani meşhur laf var ya, "kadro mühendisliği"ni iyi yaparsak, 5+3'te gelecek hoca çok farketmeyecek, zaten hepsi yabancı olacak bu sisteme, bu yapıya, elimizdeki oyunculara...

Kimsenin neden Olcan alındı diyecek hali de yok zaten.

aslında haklısın bırde olayın diğer tarafı var fazla dıkkat edılmeyen; bu adam suan manchester tarıhıne en basarısız td olarak girdi gibi, bir nevi avrupa futolunda rezil oldu., bu tip adamalr kendılerını kanıtlayabılmek bırseyler basarbılmek ıcın hırslı ve azimli olurlar biraızdaha ciddiyetle yaptıgı hataları tekrarlamak ıstemeyebılır ıyı bır doku uyusmasıylada yonetım ve teknık ekıp dayanısmasıylada kendını ıspat edebılır ve tekrardan ingilterede reklamanı yapıp piyasa yapabilir çünkü ne olursa olsun aç bir adam basarıya kupaya sampoyıyonluga sampiyonlar ligine ac bir td

Tellesin nesini begenmiyorsun? Hiz, cabukluk, teknik, topu kullanma hersey var. Avrupaya ilk gelen Brezilyalilar gibi sadece. Fİzik olarak güclenmesi gerekiyor, taktik ve oyunu okuma acisindan olgunlasmasi gerekiyor. Benficada Portoda olsa, 1-2 seneye 30-40 milyon euroluk transfer yapardi.

Aysal Terime cok bütce vermesine ragmen bu kadar transferde hata yapti. Canaydin dönemi gibi olsa, düsünemiyorum. Allahtan Wellington ve Lauro gelmedi. Onlarda gelseydi, tam olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt