Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.597
- 5.007
- 1.343
bu belirsizlik beni delirtmeye , sinirlendirmeye başladı :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni gelecek teknik direktörün şu yerliler üzerinde durmasını isterim:
1. Koray : ilk 11 e monte edilirse harika olur.
2. Endogan adili: çabuk bir kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var. Bu nedenle adili önemli bir hamle oyuncusu olabilir.
3. Engin baytar: tamam bir kısım sevmeyebilir ama iyi motive edilirse gerçekten fark yaratacak bir oyuncu engin.
Emre çolak: sneijderin yedeği olarak kullanılmalı kesinlikle.
Veysel: sağ bek ve melonun pozisyonunun yedeği olmalı.
Yekta: net olarak söylüyorum biraz cesaretlendirilirse selcuktan daha faydali olur. Sebebi de topu selcuga gore daha hizli bir sekilde sneijdere aktarmasidir.
Senol hoca sercan yildirimi istemiyomus . Bu herif 90 dogumlu bir alkolik
Mancini'nin saçma transferlerinden biri daha :hororr:
Mancini almadi ki sercani hatta gormemistir bile .d
Yeni gelecek teknik direktörün şu yerliler üzerinde durmasını isterim:
1. Koray : ilk 11 e monte edilirse harika olur.
2. Endogan adili: çabuk bir kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var. Bu nedenle adili önemli bir hamle oyuncusu olabilir.
3. Engin baytar: tamam bir kısım sevmeyebilir ama iyi motive edilirse gerçekten fark yaratacak bir oyuncu engin.
Emre çolak: sneijderin yedeği olarak kullanılmalı kesinlikle.
Veysel: sağ bek ve melonun pozisyonunun yedeği olmalı.
Yekta: net olarak söylüyorum biraz cesaretlendirilirse selcuktan daha faydali olur. Sebebi de topu selcuga gore daha hizli bir sekilde sneijdere aktarmasidir.
Olur mu hiç Gökoğlan, Sercan, Chedjou falan hep Mancini transferleri :hororr:
Trabzon araplara falan satiyor tüm adamlarini, bizde oralara göndersek bizim SACMA SAPAN ADAMLARI
Gençlerbirliği kalecisi ramazan veya kayseri erciyes kalecisi gökhan yedek kaleci olarak alınmalı ve kolay lig maçlarında muslera tribüne gönderilmeli.
Olur mu hiç Gökoğlan, Sercan, Chedjou falan hep Mancini transferleri :hororr:
Drogba, Sneijder, Selçuk, Bruma ve Muslera gibi.![]()
Drogba, Sneijder, Selçuk, Bruma ve Muslera gibi.![]()