Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Olcan arkasindan mevlut aciklanir sonra td aciklanir sonra bi bekleyise geceriz yine .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan arkasindan mevlut aciklanir sonra td aciklanir sonra bi bekleyise geceriz yine .d
Emir Sarıgül @emirsarigul 1 Min.Übersetzung anzeigenufuk_ceylan
7 dakika önce
Benim için hayatımın en özel ve en güzel anlarını yaşadığım kulubüm Galatasarayla olan sözleşmemin sonuna gelmiş bulunmaktayım 5 sene boyunca yanımda olan herkese minnettarım ve çok teşekkür ederim.Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.herkese sonsuz teşekkürler...
Mevcut kadroyla ilk 3e zor gireriz, yönetim anlasin bunu.
Burak ve Umutun halleri belli, 2 maç iyi 7 maç kötü oynayan oyuncular, gerçi Burakin bazen iyi dönemleri oluyor. Selçuk 90 dakika birsey yapmayan birisi, kaldi Telles, Melo ve Sneijder. Semih o BJK maçindan sonra formsuz oldu ve Balta bir sampiyonluk takimi için yetersiz. Emre, Aydin, Burdisso asiri yetersiz oyuncular, gelecegin oyunculari degil. Ontivero yetenekli ama çok tecrübesiz, Umut Gündogan ilk full Lig maçina bile çikmadi. Hajrovicin durumu belli. Ched overrated.
Galatasaray'ın ölüsü 2. Olur. Bjk mi geçicek ?
Ufuk ayriliyorum demis guzel. Olcan ve kerem gonlum kapa bildirilecekmis o da gzuel