Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hoca öyle kendini oyunculara kabul ettirmek için saçma sapan kurallar koymazsa takım zaten her şeyin bilince. Afrika tayfası da giderse çok iyi olur :)

Ufuk-Aykut-Eray 3ü1 gönderilmeli.

Biz de Mevlüt 'ü aldığımıza göre Umut Trabzon'a mı yolcu acaba?3. Forvetin 2m kazanacağını sanmam.Lux olur

Yiğit Karagöz demişti olcan gelecek diye

ufuk_ceylan

7 dakika önce

Benim için hayatımın en özel ve en güzel anlarını yaşadığım kulubüm Galatasarayla olan sözleşmemin sonuna gelmiş bulunmaktayım 5 sene boyunca yanımda olan herkese minnettarım ve çok teşekkür ederim.Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.herkese sonsuz teşekkürler...

takımın hala hocasının olmaması büyük bir sorun değil mi? ne zaman hoca gelecek, ne zaman oyuncuları tanıyıp sistem oturtacak, puan kayıplarıyla başlayan bir sezon bizi bekliyor gibi

Mevcut kadroyla ilk 3e zor gireriz, yönetim anlasin bunu.

Burak ve Umutun halleri belli, 2 maç iyi 7 maç kötü oynayan oyuncular, gerçi Burakin bazen iyi dönemleri oluyor. Selçuk 90 dakika birsey yapmayan birisi, kaldi Telles, Melo ve Sneijder. Semih o BJK maçindan sonra formsuz oldu ve Balta bir sampiyonluk takimi için yetersiz. Emre, Aydin, Burdisso asiri yetersiz oyuncular, gelecegin oyunculari degil. Ontivero yetenekli ama çok tecrübesiz, Umut Gündogan ilk full Lig maçina bile çikmadi. Hajrovicin durumu belli. Ched overrated.

ufuk_ceylan

7 dakika önce

Benim için hayatımın en özel ve en güzel anlarını yaşadığım kulubüm Galatasarayla olan sözleşmemin sonuna gelmiş bulunmaktayım 5 sene boyunca yanımda olan herkese minnettarım ve çok teşekkür ederim.Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.herkese sonsuz teşekkürler...

Helal olsun, o Kupa maçdaki güçlü maçlari unutmayacagiz keske o Copenhag ve ikinci Madrid maçlarda oynasaydi Eray degil

Mevcut kadroyla ilk 3e zor gireriz, yönetim anlasin bunu.

Burak ve Umutun halleri belli, 2 maç iyi 7 maç kötü oynayan oyuncular, gerçi Burakin bazen iyi dönemleri oluyor. Selçuk 90 dakika birsey yapmayan birisi, kaldi Telles, Melo ve Sneijder. Semih o BJK maçindan sonra formsuz oldu ve Balta bir sampiyonluk takimi için yetersiz. Emre, Aydin, Burdisso asiri yetersiz oyuncular, gelecegin oyunculari degil. Ontivero yetenekli ama çok tecrübesiz, Umut Gündogan ilk full Lig maçina bile çikmadi. Hajrovicin durumu belli. Ched overrated.

Galatasaray'ın ölüsü 2. Olur. Bjk mi geçicek ?

Olcan h o

Bize ligi getirebilecek bi hamle

* LG G2 Tapatalk *

Ufuk gittiyse sinan bolat alinabilir mi acaba? Çok önde oynayan bir kaleci ama alabileceğimiz en iyi yedek kaleci bence. Ikinci adayim erciyesten gökhan ve gençlerden ramazan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt