Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli hangi anlamda diğer yabancılarla kıyaslandığında kötü bir teknik direktör..Geçmişteki başarılarını geçtim..En son Beşiktaş 6 sıradayken hiç transfer yapmadan alıp şampiyon yaptı..Türkiye'de yaptığı işler nedeniyle kendini ispatlamış 3 teknik adam var..Fatih Terim,Şenol Güneş,Mustafa Denizli..Bizim yönetimimizin yapması gereken şey Olcan-Mevlüt-Töre-Tarık ve belkide bir yabancıyı alıp başına işi bilen ve önemlisi adapte sorunu yaşamayacak bir teknik direktörü koymak..Mustafa Denizlide çok iyi bir şans aslında bizim için..

Ramos'a karşı olan arkadaşların istedikleri hocaların hangi özelliklerine istinaden alınmasını arzu ettiklerini yazarsa bizde aydınlanmış oluruz.

Denizli geçen sezon Terim ayrıldıktan sonra getirilseydi geçiş dönemi mahiyetinde kabul görürdü. Mancini gittiğinden beri Türk hoca gelmeyecek diyorlar, bir gün Alman diğer gün Hollanda ekolünden bahsedip son olarak Anglosakson edebiyatından dem vurup Denizli'ye dönüş yaparsanız hiç bir akl-ı selim buna razı olmaz.

Seni Ramos gibi bir adam dururken demeye iten nitelikleri nedir

Ofans oynatması, gelmesi adına can attığımız Lucescu'nun takımını içerde-dışarda tepelemesi, seyir zevki sunması, kariyerli olması, belli bir CV'ye sahip olması ve de en önemlisi Ukrayna'da yaptıklarıyla kafamdaki İspanyol ön yargısını yıkmış olması.

Ofans oynatması, gelmesi adına can attığımız Lucescu'nun takımını içerde-dışarda tepelemesi, seyir zevki sunması, kariyerli olması, belli bir CV'ye sahip olması ve de en önemlisi Ukrayna'da yaptıklarıyla kafamdaki İspanyol ön yargısını yıkmış olması.

ok mantikli

dnipro ekibini izledin mi

Bizim yönetim adamı kanser eder. Yıl olmuş 2014, hala Denizli diyorlar. Türk olmayacaktı hani? Ramos gibi bir adam boşta dururken; " tatilimi Türkiye'de yapıyorum, tekliflere açığım " diyerek kapı aralamışken bizim iş bilmezler hala bitmiş Denizli'nin peşinde.

kardes ben maalesef bizim yonetimin ramosun kim oldugunu bildigini bile zannetmiyorum.

o kadar futboldan uzak adamlar varki yonetimde insan sasiriyor.

Şimdiye kadar adı bizimle anılan Teknik direktörlerden sadece 1 isim tam olarak doğruydu, o da 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Mustafa Denizli yeni hocamız olacak sanırım.

Mustafa Denizli Lokal lig için doğru bir isim olabilir fakat avrupa konusunda ciddi şüphelerim var.

Xavi,Iniesta,Puyol gibi adamlar Juande Ramos Barcanin altyapisinin patronuyken A takima ciktilar.

Son 8 yılda süper ligde şampiyon olan yabancı td sayısı = 0

Kötü Ersun Yanal,Aykut Kocaman bile şampiyon oldu..

Avrupa'nın en gözde td'ü Rijkaard ligimizdeyken şampiyon olan isim = Ertuğrul Sağlam..

Hedef kısa vadede başarıysa 4. yıldızsa gelecek yabancı td'ün uyum süreciyle falan uğraşamayız bu sene için tamamen risk olur bana göre..Bu yabancı sınırlamasıyla Avrupa'da süper başarılar hayal zaten..

Her yol Denizli'ye çıkıyor şu durumda olması gereken de bu bana göre..

Lauro'ya karşılık Muslera'yı, Wellington'a karşılık Melo'yu aldıran taraftar çok isterse eğer Tulun'a karşı da Ramos'u aldırır.

denizli gelince rakamlar konuşur

şampiyonluk şanımız %51

sneijderin numarası 10,5

fenerbahçe 3,5

Çeptalk

mario_balotelli_by_beymen0-d7kw1gi.jpg

son dakika sahur bombasi bu

hayirli olsun camiamiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt