Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bunu anlamıyorum NEDEN arkadaş NEDEN yahu ???

Bu Mustafa Denizli ne yaptı da isteniyor ???

Bizde ki şampiyonluk Derwall'in eseridir

Şikecilerde kazandığı şampiyonluk malum şahısın eseri

Bjk'de ise namağlup takımı alıp şampiyon yaptı ki o sene hem şikeciler hem de biz çoktan yarıştan kopmuştuk

Futbol bilgisi Galatasaray için asla yeterli değildir

Hem oyuncuya hem de taraftara güven verici bir yapısı yoktur

motivasyonu kesinlikle iyi değildir

NEDEN istiyorsunuz bu adamı

Şayet Ligi tanımak bir kriterse o zaman getirin Yılmaz Vural'ı, Hikmet Karaman'ı

valla volkan bende kac gundur mucadele veriyorum denizlinin gelmemesi icin.

bir suru insan denizli kisa vadede iyi gibi sacma bir sehir efsanesiyle adami Galatasarayimizin basina getirmek istiyor. saka gibi.

dun @Emre Pala arkadas cok guzel ozetlemisti olayi. yani niye denizlinin gelmemesi gerektigini (gerci sende guzel ozetlemissin). eger okumadiysan tavsiye ederim.

25 senedir bir tik ilerleme kaydedemis, kafa olarak bitik, saglik problemleri olan, senelerdir iran, azerbaycan ve ikinci ligde takim calistiran adam Galatasarayimiza layik goruluyor.

cildirmamak elde degil.

Rahat olun yabanci hoca gelecek

Bu adam gelsin. Kan kusturur yeminle. Adamın yüz ifadesine bakın. Resmen zevk alıyor. :D

magath800-1341252557.jpg

Herkesin Magath'ından kan gelir :oops:

Magath uzak dursun uzak hemde coooookk uzak, siz tanimadan adami oneriyorsunuz. Adam da para hastaligi var, 40-50 milyon euro dan az transfer butcesi ile hic calismamistir bu zamana kadar, imza bile atmaz oyle takimlara.. Sonra butun transferleri kendi yapar, yonetime yaptirmaz, antreman methodlarini konusmaya bile degmez. Futbolcularin hepsi mutsuz olur..

[attachment=11455:q13.jpg]

Ekli dosyalar

• q11.webp
    q11.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 185
  • q12.webp
    q12.webp
    116 KB · Görüntüleme: 225
  • q13.webp
    q13.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 219
Yalnız Bruno Labbadia denilen adama o kadar sallanmış ama eminim kimse şimdiye kadar ne yapmış ne etmiş bilmeden konuşuyor. Kısa bir araştırma yaptım. Labbadia Hamburg'u Avrupa liginde yarı finale çıkarmış. Fakat ligde istenilen sonuçlar alınmayınca yarı final maçlarına çıkmadan görevden alınmış. O sezon Avrupa'da harika top oynuyormuş Hamburg. Ve belki de Labbadia görevden alınmasa Avrupa ligini kazanabilirlermiş diyor taraftarlar. Yine düşmek üzere olan Stuttgart'ta göreve başlayıp takımı ipten almış, sonraki sezonların birinde ligi 6. bitirerek Stuttgart'ı Avrupa ligine taşımış.

Edit: Hiçbir Avrupa maçları tecrübesi olmayan Tuchel için çıldıran adamlar bu adamın nesine itiraz ediyor anlamıyorum. Tamam ben de Tuchel'i isteyenlerden biriydim ama benzeri hatta Avrupa'yı da saydığımızda daha başarılı olan bir adama sallamak mantıklı değil.

Uff, eger aldigim haber dogruysa herkes rahat olsun, cok iyi bir hoca aldik...isim su anda yazmak yasak, ama 2 gün sonra zeten herkes bilicek.

Hayirlisi olsun...

Yalnız Bruno Labbadia denilen adama o kadar sallanmış ama eminim kimse şimdiye kadar ne yapmış ne etmiş bilmeden konuşuyor. Kısa bir araştırma yaptım. Labbadia Hamburg'u Avrupa liginde yarı finale çıkarmış. Fakat ligde istenilen sonuçlar alınmayınca yarı final maçlarına çıkmadan görevden alınmış. O sezon Avrupa'da harika top oynuyormuş Hamburg. Ve belki de Labbadia görevden alınmasa Avrupa ligini kazanabilirlermiş diyor taraftarlar. Yine düşmek üzere olan Stuttgart'ta göreve başlayıp takımı ipten almış, sonraki sezonların birinde ligi 6. bitirerek Stuttgart'ı Avrupa ligine taşımış.

Edit: Hiçbir Avrupa maçları tecrübesi olmayan Tuchel için çıldıran adamlar bu adamın nesine itiraz ediyor anlamıyorum. Tamam ben de Tuchel'i isteyenlerden biriydim ama benzeri hatta Avrupa'yı da saydığımızda daha başarılı olan bir adama sallamak mantıklı değil.

Öyle bir yazmışsın ki görende sanki daha önce. Mantıklı yazıyorlardı zanneder bu arada araştırma güzel

Bu mudur yani Galatasaray'a layık olan teknik direktör kariyeri?

Sürü psikolojisi.

Bu mudur yani Galatasaray'a layık olan teknik direktör kariyeri?

Kariyere kalsa Rijkaard'ın CL şampiyonluğu vardı. Nerde? Ya da Mancini, dünyanın en popüler teknik adamlarından biriydi.

Ayrıca ben Galatasaray'a yakışıyor veya yakışmıyor demedim. Sadece Tuchel'in gelmesi için dua edenler ki, kariyere kalsa Tuchel'in ne kariyeri var ki? Şimdi oturup bu adam hakkında sallıyorlar.

o degılde salih ucana noldu en son kaptaydı orda mı unuttular cocugu :D ben mı duymadım gelısmelerı yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt