Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilenlerden detaylı bir Michel analizi alabilir miyiz renktaşlar ???

Çok bileni olacağını sanmasam da, CL'de izlediğim kadarıyla bu sene Oly; önde sağlam basan, kontratak futbolu oynayan, topun arkasına geçince nasıl durmasını gerektiğini bilen bi futbolu vardı. Gruplardan sonra Manu'yu ilk maçta 2-0'la ezmişlerdi hatta içerde. İngiltere'de elendiler.

Olympiakos'un TD'si gelsin ve Olysmpiakos gibi oynatsın sonuna kadar arkasında dururum... Çok beğenmiştim...

Çok bileni olacağını sanmasam da, CL'de izlediğim kadarıyla bu sene Oly; önde sağlam basan, kontratak futbolu oynayan, topun arkasına geçince nasıl durmasını gerektiğini bilen bi futbolu vardı. Gruplardan sonra Manu'yu ilk maçta 2-0'la ezmişlerdi hatta içerde. İngiltere'de elendiler.

Mertcan Oly'nin CL performansı benimde dikkatimi çekmişti

resmen taş gibi bir takımdı bu sezon

hatta Manu maçında biraz tecrübeli olsalar elemişlerdi

Mertcan Oly'nin CL performansı benimde dikkatimi çekmişti

resmen taş gibi bir takımdı bu sezon

Fatih Terim'in 2011-2012'de oynattığı futbola benziyor biraz. Ama kontrataklara daha yatkın, savunmada ne yaptığını bilen.

Haluk Abi sitesinde paylasti...

bahsettigim ismi: Míchel. büyük ölcüde anlastik, dediler bana. Begendim bir TD. Olympiakos ile iki yildir iyi isler yapiyor. Ofansif 4-2-3-1 Taktigi oynayan TD.

Hayirlisi olsun, yinede her zaman her sey olabillir, Tuchel de oldugu gibi. Ancak bu saaten sonra Aysal de artik bu isi bitirmek isteycektir. Moyes'e yazik oldu, Adam hazir bekliyor, bize gelmek cok istiyordu.

michel-514.jpg

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt