Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından teknik direktör belirsizliği ortadan kalkmış oldu.Hayırlı olsun.Umarım çabuk alışır ülkeye,takıma.

Uğur Meleke:

Bence yeryüzünün en iyi teknik direktörü Cesare Prandelli

Sir-Alex-Ferguson-1388297.jpg

Abiler deyin bakalım Sny. Prandelli takımını nasıl oynatır. Almeida gelirse Burak-Almeida tandemimi oluşturur yoksa birinimi tercih eder.

Fiorentina: Terim,Mancini,Prandelli Galatasaray:Terim,Mancini,Prandelli

Beyler Prandelliyi yargilamak icin dunya kupasindaki Italya milli takimi ni baz almayin; o takimda cok fazla kutuplasma vardi brezilyaya futbolcu eslerinden bazilari davet edilmemis , ve adamlar kavga ediyorladi aralarinda , herkes kendine oynadi milli takimda ne hirs vardi ne bisey ,fiorentinayi adam eden teknik direktordur prandelli ,Vincenzo Montella su anda prandellinin ekmegini yiyor fiorentinada :)

Prandelli bence gerçekten faydalı olur

sezonun ortasında değil başında gelmesi de avantaj

prandelli şunu getir desem pirloyu getir derdim milli takımdan ahaha şaka bi yana manyak hoca aldık denizli gelicek diye korkmuyomuydunuz olm şu an bayram etmesi lazım buranın karamanlar denizliler kafkaslar :D

Ama bu görüşmelerin en ilginci 10 gün önce Bodrum'da gerçekleşti. Ünal Aysal basketbol takımının coachuErgin Ataman ile 23 Haziran pazartesi akşamı Bodrum'da buluştu. Ataman'a çok değer verdiği için fikirlerini sordu. Ardından da bombayı patlattı: "Futbol takımını çalıştırır mısın?"

Ergin Ataman önce afalladı ama o da şok bir cevap verdi: "Bana bir yıl süre verin. Diplomasını alayım. Biraz İtalya'da pratik yapayım. Sonra neden olmasın." Ama tabi ki Ergin Ataman hamlesi de boşa çıktı. Çünkü teoride kulağa hoş gelebilirdi ama ya pratikte? Olası kötü sonuçlarda yaşanacak skandal başkan Aysal'a geri adım attırdı.

:asd: :asd:

Yok artik :) Prandelli´den önce Baskan Ergin Ataman´a teklif yapmis :D

"1 sene egitimini alayim, sonra olur" demis :D

----------muslera--------------

tarık--semih--taşçı--telles

----------melo-----selçuk----

bruma------------------olcan

--------------sneijder----------

-----------burak----------------

Gelebilecek en iyi teknik direktör Prandelli'ydi. Eğer takıma Lucescu'yu isteyen varsa Prandelli'yi de istemeli. Çünkü Prandelli elindeki malzemeyi en iyi şekilde değerlendirebilen teknik adamlardan biri. Maksimum verim alma konusunda çok çok iyi bir hocadır. Son Dünya Kupasında İtalya'nın başarısız olmasına pek takılmayın. Tipik turnuvalardaki İtalya. İtalya'nın üst üste iki turnuvada da başarılı olduğunu zaten ben hiç görmedim. 2006 da Lippi'den sonra Donadoni ve Trapattoni geldi ve başarısız oldu , sonra yine Lippi geldi ve Dünya Kupası'nda gruptan çıkamadılar. İtalya bu turnuvada da başarılı olabilirdi , İngiltere galibiyetiyle başladılar , planları Kosta Rika maçı bozdu. Bu maç yüzünden Son maçta da defans oynamak zorunda kaldılar ve sonuç malum.

Prandelli gelecek, Melo'nun performansı daha da yükselecek, kanatlarımız çalışacak, hücum ağırlıklı oyun...

Olcan, Tarık gibi yerlilerle kalite de artacak.

5+3'lü seneyi en azından iyi geçireceğimize dair ışık var.

biz galatasaray taraftarı kadar memnuniyetsiz taraftar yok. kendimizi dev aynasında görüyoruz

Prandelliye 1.5 alırken 5 verdiysek ortada büyük aptal bir yönetici kitlesi var demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt