Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brn20ChIgAAparS.jpg

Prandelli Fiorentina da 4-3-3 oynatirdi genelde, hucum futbolu ilk tercihidir her zaman, tabiki kadrodaki oyuncular buna el verirse..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, televizyona çıkıyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalar yapacak. Aysal, saat 17:00'da TRT SPOR'un Kupa Günlüğü programına konuk olacak.

@tvdesporekrani: BİLGİ | 17:00 Kupa Günlüğü / Konuk: Ünal Aysal (Canlı) TRT Spor

Prandelli Fiorentina da 4-3-3 oynatirdi genelde, hucum futbolu ilk tercihidir her zaman, tabiki kadrodaki oyuncular buna el verirse..

Elindeki oyunculardan hangi sistemde maksimum verimi alacağini düsünürse, o sistemi kullanir. Sistem takintisi yoktur.

Elindeki oyunculardan hangi sistemde maksimum verimi alacağini düsünürse, o sistemi kullanir. Sistem takintisi yoktur.

Aynen, 4-3-3 oynatırım ben, Sneijder satılsın, kanat alın diye saçma bir hareket yaptırmaz, takımın en değerli oyuncusunu satacak değil, heveslenen varsa boşa heveslenmesin.

italyan bir stoper bence banko olacak. Ranochia ilk favorim. yada Paletta.

Fikrinize saygı duyuyorum ama mümkünse Ranocchia bizden uzak olsun, sizi bilmem ama ağır savunmacılara hiç tahammülüm yok, tabi olağanüstü yer tutma, pozisyon alma, savunmayı yönetme ve topla çıkabilme becerileri varsa ağırlığı geri plana itilebilir, fakat Ra'nın belirttiğim özellikleri kötü olmamakla birlikte iştah problemi de var, adeta futbola doymuş gibi, malum sakinlik ile doygunluk/tembellik bazen atbaşı gider ve ilk anda kolay ayırt edilmez, Ra'da gözlemlediğim en önemli sorunlardan biri de Aydın gibi "abi, beni fazla yormayın, benden bu kadar" moduna sahip olması.

İlla bir İtalyan olacaksa Astori da daha tercih edilebilir bir savunmacı, ki şahsen Doria ve Eder Balanta'yı bu ikisine fazlasıyla tercih ederim.

Forvet istemiyorum, benim istediğim Gaitan gibi bir oyuncu. Yaraticiliği ve mücadele gücü yüksek, sutör bir oyuncu. Sneijderin bölgesindede oynayabilecek. Sezon uzun, ağir bir sakatliktan cikmis Brumayla yola cikilmaz. Sneijderinde sakatlik riski yüksek.

H. Calhanoglu noldu la?

Adamdan haber yok daha, hasta mi hala :P

Forvet istemiyorum, benim istediğim Gaitan gibi bir oyuncu. Yaraticiliği ve mücadele gücü yüksek, sutör bir oyuncu. Sneijderin bölgesindede oynayabilecek. Sezon uzun, ağir bir sakatliktan cikmis Brumayla yola cikilmaz. Sneijderinde sakatlik riski yüksek.

yedek oyuncu istiyorsan kasımpasadan adem büyük yada scarione iyi alternatifler olabilir. gaitan biraz fazla olur yedek için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt