Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi o zaman koca sezonu çöpe atalım selçuk bey yedek kalmayacak diye

Bro benim anlamadığım türk oyuncuları neden bu kadar çabuk siliyorsunuz. Selçuk'un nasıl verim verdiğini geldiği sezon hepimiz gördük. Bu adama destek çıkmak yerine neden sürekli köstek olunuyor, neden sürekli medyanın gazına geliniyor anlamıyorum.

Töre tamam da Tarık?

nerde oynatmayı düşünüyonuz tarığı?sağ bekmi? bu adamın top kesmeyi top çalmayı markaja girmeyi bırak defansta bir tane pozisyon alabildiği maç gördünüzmü?bu adam defans değil istediğin kalitede açık değil eskişehirde sağda solda oynamış beni ilgilendirmez

nerde oynatmayı düşünüyonuz tarığı?sağ bekmi? bu adamın top kesmeyi top çalmayı markaja girmeyi bırak defansta bir tane pozisyon alabildiği maç gördünüzmü?bu adam defans değil istediğin kalitede açık değil eskişehirde sağda solda oynamış beni ilgilendirmez

O zaman sağ bek Veysel/Sabri/Hamit.

Şu kadro her takımla kafa kafaya oynar.Bu kadro ligde 90 gol atar:D

Temel felsefem korkaklar her zaman kaybeder.

Saraçoğlundan bu yüzden çıkamıyoruz...

3 ye 5 at ful hücum,ful pres önde baskı

Bu ligde zaten büyüklere kolay kırmızı çıkmaz.Kalemizde oluşacak tehlikeler büyümeden taktiksel faullerle engellenebilir.Ersun Yanal geçen sezon bunu hep yaptı.

Karabükten,Akhisardan,Fenerden korkacaksak bırakalım bu işi..

1033230_Galatasaray_SK.jpg

Bro benim anlamadığım türk oyuncuları neden bu kadar çabuk siliyorsunuz. Selçuk'un nasıl verim verdiğini geldiği sezon hepimiz gördük. Bu adama destek çıkmak yerine neden sürekli köstek olunuyor, neden sürekli medyanın gazına geliniyor anlamıyorum.

medya gazımı ne gazı adam 2 lig aldı doydu bir anda 1.5 senedir yatıyor afralar tafralarda cabası top atarsın ayağına yapışır pas atacak burak'ı göremeyince kitlenir kalır her pres yediğinde kendini yere atar yalandan pres atar felan en çok sevdiğim oyuncuyken en sevmediğim oyuncu statüsüne çıkmayı başardı

Bu ligde zaten büyüklere kolay kırmızı çıkmaz.Kalemizde oluşacak tehlikeler büyümeden taktiksel faullerle engellenebilir.Ersun Yanal geçen sezon bunu hep yaptı.

BRUMA :mad-49::mad-49::mad-49:

ulen td geldi hala erkenden zıbarıyorsunuz yakışıyormu nöbetçi gençler size

Yabancı sınırından haberin yok belli.

Gel de anlat bunu işte. Tutturmuşlar Tarık diye. Daha top saklamaktan, pozisyon almaktan aciz. Üflesen uçacak gibi bir hali var. Böyle oyuncudan bek mi olur? Ne oynadığını kendi de bilmiyor.

Prandelli 2.25 alacakmis . Sampiyonluk primi 750 bin euro. Ishak yada tarik ikisinden beri kesin gelecek belli oldu.

Töreyi alalım artık. Bjkyi mahkemeye vermiş zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt