Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray SK:

TD: Cesare Prandelli

images

1033375_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler: Hakan Arikan, Koray Günter, Aurelien Chedjou, Hamit Altintop, Veysel Sari, Nordin Amrabat, Forvet

yerli kanat önemli dedik çok önemliydi yerli kanat en iyisini aldık ardadan sonra

Burak Yılmaz iyidir, beğenirim, sonuna kadar destekçisiyim fakat;

Allah korusun sakatlık falan olursa Umut'a kalırız ve sezon çöpe gider o yüzden bize kesin sağlam bir forvet lazım.

Sağ bek,stoper ve forvet şart. Uygun bir ortasaha bulup alırsakta tadından yenmez bu transfer dönemi...

Sağbek için Tarık olabilir hem çok yönlü bir oyuncu hemde gelişime açık.Alman altyapılı olması büyük avantaj.Tekniği iyi fakat defansif zaafları var umarım alırız gelince de bu zaaflarını kapatır inşallah.

Chedjou son maçlarda iyi oynadı fakat ben hala bizimle uyuşmadığı görüşündeyim.Onu gönderip daha sağlam bir stoper almalıyız.

Gelelim en önemli noktaya.Öyle bir adam bulmalıyız ki hem sağlam hem bitirici olacak.Ayrıca yedek kaldığında bunu sorun etmeyecek bir adam olmalı.Genç(20-25) sağlam oyuncu bir forvet bulmalıyız.Kısaca nokta transfer yapmalıyız ama öyle bir hamle yapacağımızı hiç sanmıyorum.Büyük ihtimal forvet almayacağız. :redface:

Arkadaşlar şahsi gorusumdur: türkiye nin en underrated oyuncuarindan biri adem büyüktür. 4 2 3 1 in kanatlarinda oynatabilecegimiz teknik becerisi ve mucadele gucu yüksek, tempolu bir oyuncudur. Umut bulutun gitmeyecegini hesap ederek adem buyugun mevlutten daha faydali olacagini düşünüyorum. Ama keske umut da gonderilip mevlut de alinabilse.

Geri dönsün. Bide Prandelli denesin. +3 icin daha ne istiyoruz?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EtaG5jNmGxE[/media]

Beşiktaş'ın futbol takımından sorumlu yöneticisi Mete Vardar, Galatasaray'ın transferinde büyük yol kat ettiği Trabzonsporlu Olcan adın konusunda son sözlerini söylemediklerini açıkladı.

Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda başarılı futbolcu için temaslarını sürdürdüklerini söyleyen Vardar, “Olcan daha bir yere imza atmadı. Biz bu oyuncu konusunda fikirlerimizi açıkça beyan ettik. Her an yeni gelişmeler olabilir. Resmi imzayı hangi kulübe atacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

bunu tekrar okuyunca gulesim geliyor :D

tüpcüye bak türk futbolunu ne hale getirdi sanki olcan degil di maria geldi lan

Nasıl Prandelli 1.75mio alır?Cimriliğin luzmü yok.En azından 3mio verin.Herkese para yediriyoruz Don Corleone gibi adam aldık Ersun Yanal fiyatı, yazık günah.

Not;dünde fazla alıyor diye hayıflanıyordum, mukadderat işte

Olcan hayırlı olsun.

piyasadaki en iyi yerli ismi aldık. yiğitlere salihlere 3 vereceğimize olcan gibi iş yapması kesin adama 4 verelim. bu transfer çok önemliydi çok iş yapar bizim kadroda banko oynayacak yerli aldık gerektiğinde sol bek de oynar daha ne olsun. tarık ve mevlütü de alırsak yerli transferi kapatırız. chedjou gitmezse yabancı stoperi almayız. bence amrabat kalmalı, bakalım giden yabancılara göre 1-2 yabancı alınabilir prandelli tanısın takımı sonra acelemiz yok zaten büyük eksikler yok takımda

Geri dönsün. Bide Prandelli denesin. +3 icin daha ne istiyoruz?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EtaG5jNmGxE[/media]

Katılıyorum , aldığı yıllık ücret için bile kalması lazım. Hatta form tutarsa Bruma'yı +3'e bile çekebilir. Sonuçta arada sırada elde patlasa da bir patlayıcı gücü var.:)

Arkadaşlar şahsi gorusumdur: türkiye nin en underrated oyuncuarindan biri adem büyüktür. 4 2 3 1 in kanatlarinda oynatabilecegimiz teknik becerisi ve mucadele gucu yüksek, tempolu bir oyuncudur. Umut bulutun gitmeyecegini hesap ederek adem buyugun mevlutten daha faydali olacagini düşünüyorum. Ama keske umut da gonderilip mevlut de alinabilse.

katılıyorum. genç ve sürekli üstüne koyan bir oyuncu. keşke alabilsek

Ben Galatasaray´in kadrosuna güveniyorum acikcasi. Büyük beklentilerim yok transferle ilgili.

Tarik Camdal´i kesinlikle isterim ama. Nokta atisi olur cünkü. 3-4 ne istiyorlarsa versinler.

Dediginiz gibi, ise yaramaz adamlara 3 vereceklerine, Tarik´a da 4 versinler gerekirse.

Tarik, bide +3´lük forvet alsinlar, benim icin yeterli. Amrabat da dönsün, tamamdir.

Tarık transferi bana da mantıklı gelmeye başladı.Hem sağ bekte oynar hemde sol beki yedekler.Bizde Hakan Baltayı elden çıkarmış oluruz.

2mio +takas gibi miktarlar vermeliyiz.Salih olayı ortada.Abartmamak lazım.

FC ‏@_fatihcolak 43 dk.

Çok pis kitledik, şimcik önümüze bakalım, bi dal Adem Büyük alırım bugün için.

bu trabzonlular neyin kafasını yaşıyo la:DD olcan o kadar değersiz bi futbolcu mu...500 bin avroya mı alacaktık yani..:DDbu arada adem büyüküde biz alıyoz büyük ihtimal trabzonlu kardeşler:DD kanıt olarak ademin twitterdaki favoilerine bakabilirler.

@FatihDemireli Werder Bremen, Mehmet Ekici'ye kulüp ariyor. Iyi bir teklifte satacaklar.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt