Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
yarildim ya böyle geri vites görmedim:happy:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye de ki ismini koyamadığım yabancı kısıtlaması yüzünden forvet filan almak çok zor.Ki stoper alınırsa imkansız zaten.İlla forvet alacaksak bence Antep'te ki Muhammed Demir(sakat değilse) veyahut Mevlüt çok iyi olurdu.
![]()
3 oyuncuda stoper özellikli olmalı mesela atıyorum
Semih ched zan gibi.
![]()

Renktaş günümüz futbolunda 3-5-2'nin savunmasında 3 tane stoper özellikli adam oynatamazsın
Prandelli'nin de zaten 3-5-2'yi ofansif oynatmasının sebebi stoper özellikli 3 adam ile çıkmaması
stoper'de dönüşümlü olarak Barzaglia ve Bonucci'yi ve hatta Rossi'yi oynatırken sağ ve sol bekleri stoper olmuyor
Şu Daniel Agger'i alsaydık bari stoper için.Müthiş iş görür bizde.Semih ve Koray'ın eğitimi içinde iyi olur.
Semih-Gökhan-Koray
Semih-Chedjou-Koray
Ceyhun-Chedjou-Hakan
Semih- Gökhan - Dany
Tapatalk
![]()
Renktaş günümüz futbolunda 3-5-2'nin savunmasında 3 tane stoper özellikli adam oynatamazsın
Prandelli'nin de zaten 3-5-2'yi ofansif oynatmasının sebebi stoper özellikli 3 adam ile çıkmaması
stoper'de dönüşümlü olarak Barzaglia ve Bonucci'yi ve hatta Rossi'yi oynatırken sağ ve sol bekleri stoper olmuyor
İşte Mancini klasik 3-5-2 ile bunu yapıyordu
Semih'in sağ bek oynaması gibi gerçi çok iyi performans göstermiş ve bizi şaşırtmıştı
ama Prandelli 2 beki stoper oynatmıyor
Bonucci Chellini Barzagli oynamıştı son İtalya maçınnda
Tapatalk
3 lünün ortası hem çok zeki hem ayağı iyi olmak zorunda orası kritik.