Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brsy_BJIUAA1C86.png

yarildim ya böyle geri vites görmedim:happy:

Türkiye de ki ismini koyamadığım yabancı kısıtlaması yüzünden forvet filan almak çok zor.Ki stoper alınırsa imkansız zaten.İlla forvet alacaksak bence Antep'te ki Muhammed Demir(sakat değilse) veyahut Mevlüt çok iyi olurdu.

boşuna yabancı yerli hesabı yapmayın... aziz efendi al-ain'a kiraladığı stoch ile sözleşme uzatıyor... neden sence????... bu adamı geçen sene de kiraladılar... 2 sene daha kiralıyorlar... ama yine de sözleşme yeniliyorlar... çünkü yabancı sınırı fenerin cezası kalktığı gün kalkacak...

3 oyuncuda stoper özellikli olmalı mesela atıyorum

Semih ched zan gibi.

Renktaş günümüz futbolunda 3-5-2'nin savunmasında 3 tane stoper özellikli adam oynatamazsın

Prandelli'nin de zaten 3-5-2'yi ofansif oynatmasının sebebi stoper özellikli 3 adam ile çıkmaması

stoper'de dönüşümlü olarak Barzaglia ve Bonucci'yi ve hatta Rossi'yi oynatırken sağ ve sol bekleri stoper olmuyor

Renktaş günümüz futbolunda 3-5-2'nin savunmasında 3 tane stoper özellikli adam oynatamazsın

Prandelli'nin de zaten 3-5-2'yi ofansif oynatmasının sebebi stoper özellikli 3 adam ile çıkmaması

stoper'de dönüşümlü olarak Barzaglia ve Bonucci'yi ve hatta Rossi'yi oynatırken sağ ve sol bekleri stoper olmuyor

Semih-Gökhan-Koray

Semih-Chedjou-Koray

Ceyhun-Chedjou-Hakan

Semih- Gökhan - Dany

Tapatalk

Şu Daniel Agger'i alsaydık bari stoper için.Müthiş iş görür bizde.Semih ve Koray'ın eğitimi içinde iyi olur.

Agger'i 5 senedir istiyorum görmek bu takımda.

3 senedir Shaqiri, bu sene başından beri de Mandzukic ama hiç biri olmadı, olmayacak da maalesef. :(

Hakan Kutlu yerli Simeone. Yandan yemisi ama.

Kariyeri boyunca topladigi 10 puani ya vardir ya yoktur, hala artistlik yapiyor :)

Renkdaş barzagli olsun bonucci olsun bunlar stoper zaten.de rossi'yi göbekte kullanıyordu oyun kurma özelliği var diye bizdede Mancini melo'yu koymuştu aynı şekilde.Mesela chellini oynuyordu oda stoper.3-5-2 nin kanatları önemli zaten orda gidip gelebilcek oyuncu lazım.

Bence elzem transfer listemiz şöyle;

Sol bekte Telles'in yedeği yok:

Alternatif: İshak veya Tarık

Forvette Burak ve Umut'un yedeği yok;

Alternatif Mevlüt veya yabancı forvet

İşte Mancini klasik 3-5-2 ile bunu yapıyordu

Semih'in sağ bek oynaması gibi gerçi çok iyi performans göstermiş ve bizi şaşırtmıştı

ama Prandelli 2 beki stoper oynatmıyor

Bonucci Chellini Barzagli oynamıştı son İtalya maçınnda

Tapatalk

3 lünün ortası hem çok zeki hem ayağı iyi olmak zorunda orası kritik.

Şeju işte. Geriden oyun kurmasında sorun yok bu adamın, yer tutmada da sorun yaşamıyor pek ama birebirde kevgir. 3lü savunmanın göbeği için uygun o yüzden.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt