Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş Necati kulübede oturunca sıkıntı yaratan biri gerek yok gelmesin.

Roncaglia'nin alinmasi icin Chedjou'ya kesinlikle musteri bulunmasi lazim.

Cesare Prandelli very Osvaldo estimate, it would have also called for the World Cup if the second half of the season with Juventus had been positive, but no. After breaking up with Southampton, now it is possible for the new Galatasaray coach insist that the former is made an offer to the British to come to an agreement. But Prandelli wants reinforcements for the defense, there is a name prominently, that of Facundo Roncaglia, there have been important contacts with the availability of the Fiorentina had already decided to put it on the market to bet - as has long been known - on Basanta and then prepare for the return of Diakité.

osvaldo'yu cok istiyormus, savunmayada roncaglia istenmis kulubunden

10462540_823562977656612_5461493602797429869_n.jpg

sanki midyeci olan selçuk

o nasıl vücut arkadaş az çalış ya

Çeptalk

Lorik Cana´yi hatirladim birden. Bildigin kasap.

Bize daha farkli bir stoper lazim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uSkhyRQKiTg[/media]

roncaglia hikaye ama iyi bi futbolcu mu?

İyi oyuncu, sağ bekte oynayabiliyor, defansif bi bek gibi. Fizik gücü cok yüksek, birebirde gecilmesi zor bir oyuncu ama onlarin savunmadaki lideri Gonzalo. Yabanci stoper alacaksak, Gonzalo, Dede gibi lider ve cabuk bir stoper almak daha mantikli.

İyi oyuncu, sağ bekte oynayabiliyor, defansif bi bek gibi. Fizik gücü cok yüksek, birebirde gecilmesi zor bir oyuncu ama onlarin savunmadaki lideri Gonzalo. Yabanci stoper alacaksak, Gonzalo, Dede gibi lider ve cabuk bir stoper almak daha mantikli.

katiliyorum ama roncaglia'da iyi bir oyuncu savunmamizda lazim olan sertligi getirebilir

Kimi aliyosak alalim ama cabuk olsum necati bize gitmez artik ya yasli adamlarla isimiz olmasin

Şu Depay da çok iyi.İlk fenere karşı izlemiştim kendisini.Baya bir fiziklenmiş.İlerde müthiş olacak kaza bela olmasa.

Sneijderin etkili olması için iki kanadın çok iyi olması ve ortada oynaması şart bu sene bruma patlama yapabilir olcanla birlikte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt