Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına söylemeden edemicem şu Ümit Özat ne cahil ya.Programda kavga çıkarmaya çalışıyor.Beyaz Futbol'da o kadar böğürdü de nasıl Trt'ye aldılar.Ali Ece birşey demiyor, zorla kavga edecek.Sırf bu adam yüzünden izlemiyorum.

saglam yaliyor demek ki. yoksa bunun "futbol bilgisine" güvenip kimse spor programinda is vermez :)

Bg5rR2sCAAAHIPJ.jpg

Moru alırım

ünal başganımız iyi düdükledi hea :)) mancini bana stoper , iki kanat , forvet istediğini söyledi dedi sezon bittiğinde yapıcaz dedi. şimdi 1-2 takviye yapcaz diyor. hiç utanmadan kendini yalancı çıkarması yokmu. ahh başkan ahh

ünal başganımız iyi düdükledi hea :)) mancini bana stoper , iki kanat , forvet istediğini söyledi dedi sezon bittiğinde yapıcaz dedi. şimdi 1-2 takviye yapcaz diyor. hiç utanmadan kendini yalancı çıkarması yokmu. ahh başkan ahh

Mancini'nin gidiş sebebi bu değil mi zaten? İstekleri yapılmaya el verilmedi. Anlaşıldı gitti.

Başkan da bir sorun göremiyorum

Mancini'nin gidiş sebebi bu değil mi zaten? İstekleri yapılmaya el verilmedi. Anlaşıldı gitti.

Başkan da bir sorun göremiyorum

kusura bakmada yapıcaz diyen adam yeni teknik direktör kim olursa olsun yine yapar. demekki o bölgede bir eksiklik vardı o adam da istedi bunu. ki zaten gün gibi ortada stoper , kanat ihtiyacı. forveti söylemiyorum bile ( + drogba ' da gitti )

Forvete yabancı alacaksak;

Arog filminde Arogan takımında oynayan Carlosu alalım :D Adam hem iyi topçu hemde piskopat :D

Yanınada Santiago Munez :D

Bugünde Sneijder ve Muslera'yı satma yorumları geldiğine göre huzur içinde bir akşam geçirebiliriz

Akşam adam gibi spor programı var mı ki acaba? Transfer dosyası felan

Seneye yabancılar : Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma - Yabancı Forvet - Yabancı Kanat - Yabancı Stoper olmalı .

Arada sırada Muslera yedeğe çıkabilir derbi harici maçlarda . Bruma da sürekli 11 oynayacak diye düşünmüyorum . 2-3 maçta bir ilk 11 oynayacaktır . İshak'ı da alabilirsek Telles de bazı maçlarda yedek bekleyebilir .

Sen bu işi biliyorsun renktaş... Bencede yabancı oyuncu planlamasında mantık bu olmalı. Ama başımızda bu mantıkda bir adam malesef yok.

Başkan Ünal Aysal onun işi olmadığından bu mantığı düşünemeyebilir, fakat bunu düşünecek insanlarıda oraya getirmek, bu insanlara maddi manevi desteği vermekde Ünal Aysalın görevi. Bu görevide yerine getireceğini hiç düşünmüyorum.

Tekrar söylüyorum sezona Burakla başalamak şampiyonluğu büyük oranda riske atmak demektir.Hatta bu durum Sneijderin verimini bile çok fazla etkileyecektir.

Bu arada sağbek için Şener, tarık gibi isimler konuşulurken kimsenin Ozan tufan ismini söylememesi çok tuhaf...Tarık ise inanılmaz abartılıyor.

Stopere Portodan Rolando gelse hiç fena olmaz. Maliyetide o kadar fazla olmaz.Bildiğim kadarıyla bjk alamadı.

Şu amrabat konusuda çok enterasan. Yani kraliık bir oyuncu gittiği takımda daha nasıl güzel bir etki bırakabilir. Yani Amrabatı malagaya 3,5 neyse elden çıkaramayan yöneticiler lütfen bu işi bıraksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt