Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necati abilik eder futbolculara Berk İsmail için iyi olur vs...Emekli edip kulüpte faydalanırsın seneye.

Necati deyince aklıma 3 mac gelir.Biri Schalke macı,Rövaşata golü.İkinci Gençlerbirliğine 30 metreden attğı gol.Samiyen'deydim o gün.Sene 2004,hey gidi.Son olarak Sivas'a attığı gol.Şampiyonluk yolunda baya çekinerek gittiğimiz,kış şartlarında Sivas deplasmanı.40 metreden sallamış,harikulade bir golle maçı koparmıştı aslanım benim.Rotasyonda iş yapacaktır.

Kulüpte uzun saçlı eski personelleri toplamak gibi saçma bir kampanya yapıp Necati ile birlikte Haldun Üstünel'i de görevine geri geçirelim ?

Necati eger cidden gelirse Berk falan kiralik gitmeli, yoksa hic kendini gelistiremez, 20-25 mac oynaya bilecek bir takima verilmeli..

Necati hiç oynamasa bile takımın içinde abilik yapar.

Seneye jubilesini yapar zaten. Hak etti bunu.

Necati deyince aklıma 3 mac gelir.Biri Schalke macı,Rövaşata golü.İkinci Gençlerbirliğine 30 metreden attğı gol.Samiyen'deydim o gün.Sene 2004,hey gidi.Son olarak Sivas'a attığı gol.Şampiyonluk yolunda baya çekinerek gittiğimiz,kış şartlarında Sivas deplasmanı.40 metreden sallamış,harikulade bir golle maçı koparmıştı aslanım benim.Rotasyonda iş yapacaktır.

Ben de Orduya uzaktan attığı maçta tribündeydim..Ne oldu ne bitti anlamadık

necati veteran golcü iş yapar di natale miz olur işte fenamı..

yalniz burak-umut-necati forvet hatti ile yola cikani döverler. skandal olur. umut gönderilip osvaldo gibi birisi gelmeli.

Ben de Orduya uzaktan attığı maçta tribündeydim..Ne oldu ne bitti anlamadık

Aaa,bak o da fevkalade bir goldü ama Sivas macı cok daha mühimdi.Zor sartlarda,kısın Sivas'ta oynamak her takım icin zordur.Reyis 40 metreden sallamıs,kilidi acmıstı.Sampiyonluk yolunda cok önemliydi.Bak bir gol daha geldi aklıma.Konya deplasmanı.Sagdan gelen ortaya voleyle yapıstırmıstı.O da enfes bir goldü.

Kadro şişkin diye ağlıyoruz 40'ına merdiven dayamış adamları alıyoruz. Böyle bir saçmalık yok. Oyuncular abilik istiyorsa getirsinler o zaman Abdürrahim Albayrak'ı.

foto-siradan-olmamak-icin-gerekenler.jpg

necati şu an sadece bize gelmek istiyo..olan biten bu bence.ama kusra bakmasın berk ünsalın oynama zamanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt