Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder in gitmesini istemem ama bizim başkana belli olmaz satarmi satar illaki satarim dersede kagawa yla değil welbeck le takas olursa super olur bence klasik 4-4-2 mize geri döneriz

Sneijder . Manchester'a giderse, onunla aynı bölgede oynayan Mata-Kagawa-Rooney ne olacak? Rooney'i de forvet olarak değerlendirmiyorlardı. Van Gaal belki Van Persie ile birlikte oynatır ama yedek kalacaksa istemişken Rooney'i isteyelim. :)

Kagawa- Sneijder takası!

Manchester United, van Gaal'in milli takımdan öğrencisi için G.Saray'a 7 milyon euro+Shinji Kagawa teklif yaptı. Ünal Aysal'ın sıcak baktığı transfer Dünya Kupası sonrası gerçekleşecek.

G.SARAY; Dünya Kupası'nda yarı finale kalan Hollanda'nın 10 numarası Weslej Sneijder'i Manchester United'a veriyor..

Daha doğrusu günlerdir konuşulan "Van Gaal, Sneijder'i Manchester'a götürecek" iddiaları çok sağlam bir şekilde kulislerde dolaşıyor. Aslan'da Ünal Aysal'a yakın kaynaklar menajerler aracılığı ile tekliflerin karşılıklı görüşüldüğünü belirtip anlaşmanın da an meselesi olduğunu belirtti.

AYSAL'I BARAJI 20 KOYMUŞTU

Hollanda milli takımını bırakacak olan Louis Van Gaal, Manchester United ile yeni sezon için anlaşmıştı. Yeni bir kadro kuran van Gaal, Weslej Sneijder için de temaslara geçillmesini istedi. Aslan'ın kapısını çalan menajerler Ünal Aysal ile temas vurdu. Daha önce "20 milyon euroya satarım" dediği Sneijder için Dünya Kupası'nı bekleyen Aysal, bu fiyatı daha da yükseltmeyi düşünüyordu.

SÜPER JAPON, SÜPER 10 NUMARA

İngiliz kulübünün menajerleri G.Saray'a 7 milyon euro+Shinji Kagawa takası teklif etti. İnter'den Sneijder'i 7.5 milyon euroya alan Aslan bu paraya yakın bir miktarı nakit alacak. Şeytanlar ayrıca Borussia Dortmund'da efsaneleşen ama Manchester United'da tutturamayan 25 yaşındaki süper ofansif orta saha Kagawa'yı verecek. Kagawa, Dortmund kulübünden 22 milyon euroya gelmişti. Yani Aslan, 30 yaşındaki Sneijder'i aldığı paraya yollayıp 22milyonluk 25 yaşında bir 10 numaraya kavuşacak. Bu takas konusunda Ünal Aysal'ın da "evet" dediği iddia ediliyor.

Akşam

Kagawa hala genç bir oyuncu parlatırsak iyi paraya satabiliriz ayrıca bitik falan değil bence oldukça katkı sağlar.....Fakat önerilen rakam düşük..Kagawayı 22'ye alsalar da şu haliyle 7-8den fazla veren çıkmaz... Kagawa 8 desek 7 de para 15 milyon € para Sno için düşük kalır... Ben her türlü kalsın derim ama başkan illa satalım derse 15+Kagawa uygundur..

Kagawa- Sneijder takası!

Manchester United, van Gaal'in milli takımdan öğrencisi için G.Saray'a 7 milyon euro+Shinji Kagawa teklif yaptı. Ünal Aysal'ın sıcak baktığı transfer Dünya Kupası sonrası gerçekleşecek.

G.SARAY; Dünya Kupası'nda yarı finale kalan Hollanda'nın 10 numarası Weslej Sneijder'i Manchester United'a veriyor..

Daha doğrusu günlerdir konuşulan "Van Gaal, Sneijder'i Manchester'a götürecek" iddiaları çok sağlam bir şekilde kulislerde dolaşıyor. Aslan'da Ünal Aysal'a yakın kaynaklar menajerler aracılığı ile tekliflerin karşılıklı görüşüldüğünü belirtip anlaşmanın da an meselesi olduğunu belirtti.

AYSAL'I BARAJI 20 KOYMUŞTU

Hollanda milli takımını bırakacak olan Louis Van Gaal, Manchester United ile yeni sezon için anlaşmıştı. Yeni bir kadro kuran van Gaal, Weslej Sneijder için de temaslara geçillmesini istedi. Aslan'ın kapısını çalan menajerler Ünal Aysal ile temas vurdu. Daha önce "20 milyon euroya satarım" dediği Sneijder için Dünya Kupası'nı bekleyen Aysal, bu fiyatı daha da yükseltmeyi düşünüyordu.

SÜPER JAPON, SÜPER 10 NUMARA

İngiliz kulübünün menajerleri G.Saray'a 7 milyon euro+Shinji Kagawa takası teklif etti. İnter'den Sneijder'i 7.5 milyon euroya alan Aslan bu paraya yakın bir miktarı nakit alacak. Şeytanlar ayrıca Borussia Dortmund'da efsaneleşen ama Manchester United'da tutturamayan 25 yaşındaki süper ofansif orta saha Kagawa'yı verecek. Kagawa, Dortmund kulübünden 22 milyon euroya gelmişti. Yani Aslan, 30 yaşındaki Sneijder'i aldığı paraya yollayıp 22milyonluk 25 yaşında bir 10 numaraya kavuşacak. Bu takas konusunda Ünal Aysal'ın da "evet" dediği iddia ediliyor.

Akşam

Valla Kagawa sevdiğim bir oyuncu ama geçen sene hiç kullanılmadı sebebi nedir bilmiyorum çift ayağınıda kullanabilen adam eksiltebilen kanatlardada kullanılabilen hızlı bir oyuncu fakat 2012-2013 sezonu iyi iken 2013-2014 sezonu ne olduda hiç denenmedi diyecek teknik adam kararı tamamen bence yaş olarak bakarsak mantıklı bir transfer diye bakıyorum eğer eski formunada kavuşursa çok fazla kar ederiz diyorum. Sonuç olarak bedel olarak Sneijder ile aynı bedeldeler ve üstüne 7m € alıcaz biraz daha pazarlık yaparsak Sneijder + 10m € ya kaparız bu transferi ve arkadaşlar yine kızıcak ama mali kriz varken yaşı genç aynı mevkide oynayan biri varken bence çok cazip bir teklif diyorum.

------------------Muslera------------------

Tarik-----Semih------Koray----Telles

-----------Melo--------Selcuk-----------

Bruma-------Sneijder----------Olcan

------------------Burak---------------------

Osvaldo yu istemiyorum abi bu nasıl forvet kariyerinde en iyi sezonu 16 gol burak yılmaz disiyle atıyor 16 golu yabancı sınırını buna harcmazdım

Osvaldo sadece atmiyor atdiriyor ayni zamanda ve takimi rahatlatir

Serie A (bpl)de öyle kolay degil gol atmak türk liginde gibi. Ayrıca osvaldo daha cok cf ss ve sol winger oynadı ...oynayabilcek tipde biri. Burak tam 9 numara..servis edecek bütün takim ona

Aslında iyi ikili olabilir önde

* LG G2 Tapatalk *

Osvaldo sadece atmiyor atdiriyor ayni zamanda ve takimi rahatlatir

Serie A (bpl)de öyle kolay degil gol atmak türk liginde gibi. Ayrıca osvaldo daha cok cf ss ve sol winger oynadı ...oynayabilcek tipde biri. Burak tam o numara..servis edecek bütün takim ona

* LG G2 Tapatalk *

Aynen

38 golle gönderdiğimiz Hakan Ş. sezonu 2-3 golle tamamlamıştı

Gerçi o zamanla bu zaman ama arasında çok şey değişti ama olsun

Wes gitmesin 10 yilda bir boyle hem yildiz hem katki veren birini buluyoruz

Paletta nasıl oyuncu ? birtek İngiltere maçında izledim. Varmı şöyle İtalyan futbolunu takip edip yorum yapacak babayigit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt