Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan in neresi iyi topcu, Galatasaray in oyuncusu olmasi bile bir utanc, Bank Asya topcusu resmen.. Batuhan v.2

Gazeteler de spor haberlerine bakiyim diyorum ama hepsi azizin "pavalı köpeklevi".

Tarık geldi diyorlar..

satılmışspor forumundan

nkÜnieses
drop_down.png

Deneyimli Yazar

Uğur

Yer: Tekirdağ

Online Durum: Online

quote.png
Alıntı
reply.png
Cevapla Tarih: Bugün saat 14:29
pixel.gif

Lig Tvde Tarığın 3.5 milyon EURO artı ceyhun karşılığında satıldığı haberi çıktı inş doğru değildir. Biz CAStan haber beklerken siz bu 3 eziklere oyuncu satmaya çalışıyorsunuz sizden de bişey olmaz yönetim

ES-ES

David Moyes will not be taking over at Galatasaray, as ex-Italy boss Cesare Prandelli is confirmed in the job.

Br7sci8CEAA1oHv.jpg:large

Lig tv nin tarik necati haberi yalan haber itibar etmeyin. Neco iki uc gun icinde belli olacakmis . Tarik konusunda cok umitlenmeyelim es es yonetiminin ne oldugu ortada

Ne adamlarsınız ya sniejder yokken 4-2-3-1 olsun 10 numarasız takım çekilmiyor ilerde burak ve xx çırpınıp duruyor diyordunuz . Sneijder var şimdide gitsin iyi paraya , klasik 4-4-2 mize geçeriz diyorsunuz.:005:

----------------Muslera-------------------------------------Muslera------------------------------------Muslera--------------------

--Tarık---Semih--Koray--Telles--------Tarık---Semih--Koray--Telles------Tarık----Semih----TRA----Telles---

------------Selçuk--Melo-----------------------Hamit----Melo----Selçuk---------------------Selçuk--Melo----------------

--Bruma----Sneijder------Olcan--------------------Sneijder----------------Hamit falan----Sneijder----Olcan-------

------------------Burak-------------------------------Osvaldo------Burak-------------------------------Burak----------------------

------------------------------------------------------CESARE PRANDELLİ-----------------------------------------------------------

Bu tarz kadrolarla oynayacağımızı düşünüyorum

Sirf bejekeye gicikligina basta töre olmak üzere bizde is yapabilme ihtimali olan yerlileri toplamaliyiz

Tarık gelirse ve sağ bekte beklenen katkıyı yaparsa stoperde sağlam bir yabancı düşünülenebilir

-Tarik Camdal

-İshak Dogan

-Gokhan Tore

Bu uclunun gelmesini cok istiyorum.Birde ek olarak Ugur demirok Dany yada Gokhan zanin yerine gelebilir.

---muslera

Tarik-astori--semih-telles

-----melo-selcuk

Tore-wes-olcan

---burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt