Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bek icin en önemli 2 özellik, savunmasi ve hucumdaki üretkenliği. Tarikin savunmasi berbat. Hucumda da gol ve assisti yok.

Stoper ve forvet icin Zapata ve Osvaldoyu kiralamak mantikli görünüyor. Korayi Almanya genc takimlarinda bir kac kez izledim. Koray ilk11 icin hazir bir oyuncu. Taktik ve mental acidan da olgunlasmis bir oyuncu. Gecen sene sakatlanmasa, Dortmundta ilk11 baslayacakti.

Br9Wt1rCYAEdz6U.jpg

dogru olabilir ama 18 yasinda degilmi bu kaan bence en azindan kamp a götürür hoca.

Evet 18 yasinda, kamp a goturur mu bilmiyorum, mumkun tabi, ama suanda A takimda oynayacak kapasitede degil gercekten, belki bi sene PAF ta veya kiralik verirlerse daha iyi olur..

Ozaman 5 kisi geldiler dogrumu?

Taffarel ve Erdal Keser de var oluyor 7 kisi.

Erdel Keser sportif direktör heralde yani teknik ekipte değil . Prandelli'nin listesinde 1 tane kaleci antrenörü var . Bilmiyorum kaleci antrenörü Taffarel mi olur yoksa Prandelli'nin yardımcısı mı olur hiç bir fikrim yok .

[attachment=11593:ImageUploadedByTapatalk1404755282.270381.jpg]

Joe Pesci'ye benzetiyorum Sezar'i.

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1404755282.270381.webp
    ImageUploadedByTapatalk1404755282.270381.webp
    48 KB · Görüntüleme: 219
Erdel Keser sportif direktör heralde yani teknik ekipte değil . Prandelli'nin listesinde 1 tane kaleci antrenörü var . Bilmiyorum kaleci antrenörü Taffarel mi olur yoksa Prandelli'nin yardımcısı mı olur hiç bir fikrim yok .

Tamam saol, peki Ujfalusi gitti mi biliyormusun?

Tafi teknik danisman gibi bisey olacakmis galiba. Amladigim kadariyla kaleci antrenorunu prandelli yaninda getirmis. Oyle haberler vardi.

Tafi teknik danisman gibi bisey olacakmis galiba. Amladigim kadariyla kaleci antrenorunu prandelli yaninda getirmis. Oyle haberler vardi.

O da olabilir . Çünkü Taffarel , Prandelli'nin geldiği anda Analiz Odasındaydı . Yani teknik danışmanlığa da çıkarılmış olabilir 3-4 güne netlik kazanır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt