Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyledik iste Kadir... Kacan balik büyük oldu...Bosuna Tuchel'i o kadar istemedim, harika bir TD.

buraya kayit olmadan da senin Tuchel sevgini okudum.

Jedoch muss ich dich was fragen : in wie fern, ist es richtig einen Trainer zu holen, welcher meiner Meinung nach NOCH nicht den Druck für ein Topteam aushalten könnte (s. video ggü schiris)

kisa cevirmesi: Tuchel iyi hos , ama ne bok görüyorsun Adamda:D

Gelistirmesi lazim kendini yoksa oynayamaz fiziki gucu iyi. Ya benim istedgim tek sey pas verilecek yerde sut cekmesin sut cekilecek yerde pas vermesin. Bakiniz emre colak aydin yilmaz

Fiziği iyi görünüyor cidden. Atletik bi oyuncu. Neyse gelsin bi görelim. Hangi mevkide oynuyor bu sağ açık mı?

Gençlerin hepsi tutacak diye birşey yok sonuçta yatırım kötü de sonuçlanabilir ama güzel hamleler bana kalırsa.

2 tane tuttursak yeter zaten %100 tutturan takım yok zaten dünyada.

Beyler Bayern Münih'de bi sağ kanat oyuncusu var... Geçen gün izledim TV'de..Kel kafalı bişey.... Alsak nasıl olur?

:)

fatih demireli de iyi diyo..dediğim gibi sinan gümüş videodaki gibiyse gökhan töreye gerek yok.

Sinan Kurt , Sinan Gümüş ve Kaan Baysal, Ontivero , Adili , Oğuzhan Kayar gelişlerine potansiyel olmalarının dışında şu iş için sevindim.

Artık takımda ne vereceği daha doğrusu ne veremeyeceği belli olan adamlara yol görünüyor.

Emre Çolak
her teknik direktör değişiminde onun için yeni bir fırsat diyoruz ama o hiç çabalamıyor.Yedek oyuncu girer iki pas yapar belli , asla 11'i zorlamaz hep aynıdır.

Aydın Yılmaz : Fiziki yetersizlikler yaşıyor aslında mental olarak iyi ama yaşı geçti..Ne kadar fizik kassa da yolu açıldı

Amrabat : Fiziksel açıdan ne kadar iyi olsa da mental açıdan yetersizliği onu bizim için yetersiz bir oyuncu yaptı.Açık alan oyuncusu umarım La Liga'da önemli bir oyuncu olur

Hajrovic : Yeteneğe sahip olduğu aşikar ancak bizim takımda saman alevi gibi bir oyuncuya ihtiyaç yok..Kanat oyuncusu 90 dakika göz önünde olmalı , öyle arada ateşlenip bi anda kaybolmamalı. Kaldı ki defansif olarak çok berbat bir noktada , talipleri var yolu açık olsun

Ceyhun Gülselam : Asla oyununun üstüne koyamıyor hep aynı . Rakip onun 2 maç videosunu izledikten sonra kolaylıkla ekarte edebilir.Yeri yok bence yolu açık olsun

Ontivero : Aşırı yetenekli olduğu aşikar , ama 18 yaşında bir oyuncu hiç tanımadığı bir ligte son 20 dakika oyuna girerek etkili olamaz.Yabancı sınırı yedi. Kesinlikle satılık değil ancak kiralık gitmelidir

Genç yetenekleri transfer etmek önemli ama geliştirmek daha önemli. Oğuzhan, Ontivero, Umut gibi isimlerde var elimizde. Oynamayacak oyuncuları oynayabileceği bir kulüp bulup kiralamak lazım.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 6 dk.

Sinan Gümüş hakkında detaylı bir analiz çalışmasına başladım. Maksimum 2 saat içinde https://cimbomstatistic.com'da olacak.

______________________________________________________________________________________

hasan @hsnyldrm1979 · 15 dk.

Sinan Gümüş solak oyuncu. Kanat ve ofansif orta saha oynayabiliyor. Hızlı, teknik, driplingi çok iyi bir oyuncu. Kolay adam eksiltebiliyor.

hasan @hsnyldrm1979 · 15 dk.

Sinan Gümüş'ün son vuruşları iyi değil. Bencil bir oyuncu. Çok kolay rakip kaleye gidebiliyor, ama pozisyonu çok kolay harcayabiliyor.

hasan @hsnyldrm1979 · 13 dk.

Sinan Gümüş eğer kendisini geliştirip, bencilliğini frenleyip, son vuruşlarını geliştirebilirse, GS çok yetenekli bir hücum silahı kazanır.

hasan @hsnyldrm1979 · 5 dk.

Sinan Gümüş'ün soluyla çok etkili şutları var. Ama zorlama şutta çok çekiyor. Topla oynamayı fazla seviyor. Ama topla etkili de bir isim.

B_9846f6069a42bca76d75bd7864a80b5b.jpg

Sinan'a 13 verseydik buruma'dan iyi mi olacaktı? Veya 8 versek sınayder'den? Biraz garip yorum olmuş bro.. :asd:

Demek istedigim o degil . Stutgart sozlesme yenilemedi. Bruma icinse chelsea gibi takimlarla yaris icindeydik. Sinan cok iyi olsa stutgart tutardi elinde. Ama bu hic bisey olmaz anlamina gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt