Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nu6nrngi.jpg

:(

Nuri harikasin renkras sen ve senin tuchel inadin gulme krizine girdim allahsa seni guldursun tb :)

kagawa ve nuri dortmund' da iyi topçu, o takımda iyi işler yaparlar ama dışarı da pek olmuyor sanki onlardan

dedigin gibi Nuri mesela Dortmund cevresini Cebi gibi iyi biliyor. Orada dogdu büyüdü. üstelik Almanya ligin futbolu mesela Ingiliz ligi gibi sert degildir . ispanya liginden basetmicem cünkü sakat sakat REAL MADRIDE gitti

keza Kagawada oyle vitaminsiz . Hulk gibi olsun demiyorum ama standart gucu olmasi gerek ( mesela Messi , Nani, Sneijder gibi) kolay dusuyor.

ispanyada daha is iyi cikarir Kagawa

bizim ligde kuduzlarin ligi : bi calim at kafana tekme yersin.

Muslera-Melo-Sneijder 11'de garanti. Telles, Bruma'da %80 oynar de. Etii zaten 5. Gerisi yerli olmak zorunda. Tekli forvete Burak tam verimli olmaz ama mecburi. Onun dışında da geçen yıla bakarak tek Semih yazılır yerli olarak. Cidden şu kontejan gücümüzü yüzde 30-40 falan azaltıyo en iyi haliyle bile.

Bi gerizekalı daha geldi. Rüyanı seveyim mal.

Diego Ribas: Burda olduğum için çok mutluyum, sonunda bu rüya gerçek oldu..

Diego zaten Türkiye'de en büyük kim oldugnu farkinda. ;)

Yinede bir Yabanci Forvet, yada Kanat alalim artik. Bir Osvaldo fena olmaz, bir güzel Yabanci Transfer bekliyorum aslinda...

AS Rom Shaqiri icin Bayerne 20 Milyo euroluk teklif yapmis, bunlar bu parayi nerden buluyorlar, allah allah, inanilmaz kiskaniyorum,,

Bu forum bitmis gercekten. Bu ne lan. Kac yildir Transfer Nöbetini okumakdan cok zevk aliyorum. Zaten zamaninda transfer haberleri ararken google'da buldum bu forumu ama seviye cok düstü bu sene. Biktim artik allahin günü mesajlari okumakdan. Sneijder'i gönderinde siz ondan bizde sizden kurtulmus olalim. Yeter artik be. 700 sayfa boyunca gitmek istememeyen oyuncuyu yollamaya calisiyorsunuz. TRT'yi acin bi kim oynuyor. Kagawa mi? Övüp durdugunuz diger oyuncular mi? Bu kafayla bir daha dünya sampiyonasi final oynayabilecek oyuncuyu Galatasaray'da zor görürsünüz..

AS Rom Shaqiri icin Bayerne 20 Milyo euroluk teklif yapmis, bunlar bu parayi nerden buluyorlar, allah allah, inanilmaz kiskaniyorum,,

Gecen sene ligde iyi para kaldırdılar, CL'den gelecek para var en fazla Italyan takımları alıyor, ayrıca son yıllarda dogru bir transfer politikası izlediler, oyunculardan da iyi para kazandılar. Italya ligindeki en kötü yönetilen kulüplerden biriyken suan en iyi yönetilen kulüplerden. Helal hos olsun severiz Roma'yı

Sneijder gitsede kurtulsak şu mal muhabbetinizden. Gına geldi artık.

diego geldiyse bu şikeciler yine bir duyum aldı sanırım 17 karar çıkacakken bu adam kac gun sonra geldiyse yine bağladılar bunlar uefa yı cas gibi geliyo inşallah hakettıklerı cezayı alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt