Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izet Hajrovic:

-Bonservis: 3,50 Mio

-Davayi kazanirsa: 4 Milyon €

7,50 Mio € cöpe attik. Bu para ile bir Ben Arfa alabillidrik mesala. Cok büyük bir Rezilik, hatta Ribery-Skandalindan sonra yine ayni hatta yapmak cok büyük bir Skandal.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic şimdi

BİLGİ | Galatasaray U-19 takımımızın sol ayaklı stoperi Emre Tosun yarın A Takım idmanında yer alacak. Başarılar !!!

BsMVZO6IQAAJMc0.jpg

hem Emre hem Tosun hem 5 numara :disgust:

3 puan kaynakli haber menajeri aciklamis. Necatiyle gorusuldu kesin. Ancak bekletilmisti prandelli icin

Adamlarin her haberi sallama. Marko CSKAya imza atti diye haber yapiyorlar. Yönetime falan salliyorlar. Sonra asilsiz cikti diye haber yapiyorlar. GSnin TDsi Michel dediler, 5 saat sonra sabah oldu, GSnin TDsi Prandelli oldu. Herseyi gectim, adamlar Aysal Atamana futbol takimin tdliğini teklif etti, teyit ettirdik diye haber yapanda bunlar.

Ali Naci, Necatinin GSnin gündeminde olmadiğini söylüyor. Twitlerini takip ediyorum, söylediklerinin coğu dogru. O zamanda aynisini söylüyordu.

Adamlarin her haberi sallama. Marko CSKAya imza atti diye haber yapiyorlar. Yönetime falan salliyorlar. Sonra asilsiz cikti diye haber yapiyorlar. GSnin TDsi Michel dediler, 5 saat sonra sabah oldu, GSnin TDsi Prandelli oldu. Herseyi gectim, adamlar Aysal Atamana futbol takimin tdliğini teklif etti, teyit ettirdik diye haber yapanda bunlar.

Ali Naci, Necatinin GSnin gündeminde olmadiğini söylüyor. Twitlerini takip ediyorum, söylediklerinin coğu dogru. O zamanda aynisini söylüyordu.

Ali naci bu donemde herseyi dgru bildi . Ben haberi soyledm .

Emre Can Coşkun vardı. O şu an nerelerde, devre arası hazırlık maçlarında ben çok beğenmiştim. İbrahim Coşkun çok başarılıydı. 2.Devre başladıktan sonra bir daha gören olmadı. Şu eskiler yerine artık bu oyuncuları denemeliyiz.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 8 Tem

ÖZEL | Emre Can Coşkun'un Aydınspor'a transfer olduğu iddiaları gerçek dışıymış. Oyuncu bugün A Takım idmanında yer aldı.

Stoper buyuk olasilikla alinacagina gore, Koray da varken Emre Can'a sira gelmez. Kiralanmasi daha dogru olabilir.

Mücadeleci ama ağır bir stoper görüntüsü çizmişti zaten. Sırf dakika alsın diye, oyuna girsin diye sol tarafta oynamıştı iyi mücadele etmişti.

Sağ stoper için düşünülebilir ileride, kiraya verilmeli.

Sol ayaklı stoper Emre Tosun'du sanırım, A takımla antrenmana çıkacakmış, ona bakalım bir de.

İbrahim Coşkun da kiralanmalı, o çocukta iş var.

Su stoper cok ilginc bir pozisyon. Bunca yildir futbol seyrediyorum, yeni bir teknik direktorun stoper transferi istemedigini gormedim. Her yeni hocanin ilk istedigi transferdir. Onceki hoca memnun bile olsa yeni gelen hep kendi stoperini ister.

Yarin Laurent Blanc PSG'den ayrilsa, yerine gelen ilk teknik direktor stoper transferi isterse sasirmam.

Burak tek forvetde daha iyi oynar cift forvetden

* LG G2 Tapatalk *

_______Muslera

Tarık Semih Astori XXX

_____Melo Selcuk

Olcan Sneijder Burak (bruma)

_______Osvaldo(burak)

Bence stoper yabanci olursa isimiz zorlasir..ya sol bek türk olur veya burak forvet ve iki kanat türk

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt