Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayni fikirdeyim ama bunu iste illaki a takimda oynar diye almiyorlar belki olur diye aliyorlar para var nasil olsa o yüzden.

Dortmund Schalke felan almasın diye alıyorlar

Eminim başkanın TD nin felan haberi bile yoktur

Birkaç profesyonele veriyolardır yıllık harcırah sağda solda ne var bakın iyi bişey görürseniz kapıp gelin diyorlardır

Sinan kurt almanyanın en iyisi bölgesinde yaş grubunda.

Bayerna giderse 2-3 sene sonra A takıma monte edilir.

Alaba-lahm-schweinsteiger-müller...

Bunların hepsi alt yapıdan gelme (genç yaşda transfer edildiler alt yapıya veya a2 ye)

Sinan kurt ciddi aday

Luis Suarez'e 80+ milyon € veren adamın zerre kafası çalışmıyor yav..

Git Lewandowski'yi Bayern'e ver daha forma giymeden satsınlar..

Hemde yarı fiyatına..

Hoca daha takımla tanısmamıs.Yarın ilk kez topcularla yüzyüze gelecek vay anasını.

oradanda izlediğim çok oyuncu var fakat. şu video işini entegre edemiyoruz oradan. bulmak çok zor. ama bir tane 3.lig de oynayan kiralık oyuncu için hazırlayacağım 1 haftaya.

cenk ise iyi olsada patlaması çok gecikti aldığı süreye göre. bundan sonrası ne olur bilemem

Takipteyim Gökay eline emeğine sağlık

Naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum

biraz daha Türkiye 2. ve 3.Liginden analizlerin sayısını arttırmanızı beklerim

birde bunları kulüp ile paylaşabilme olanağınız var mı

mesela bence Cenk Şahin'in kaçırılmaması gerektiğine inanıyorum

kolay gelsin...

oradanda izlediğim çok oyuncu var fakat. şu video işini entegre edemiyoruz oradan. bulmak çok zor. ama bir tane 3.lig de oynayan kiralık oyuncu için hazırlayacağım 1 haftaya.

cenk ise iyi olsada patlaması çok gecikti aldığı süreye göre. bundan sonrası ne olur bilemem

Eline sağlık bekliyoruz

ayrıca bu veri bankasını kulübe iletme konusunda ne durumdasın ??

çünkü bu çalışmalar esasen çok önemli ve bence ciddi değerlendirilmesi gerekiyor

Acemiler var gitmeyin

Chelsea Ramires'i satar mı sizce?

Satarsa kaça satar. O tarz bir oyuncuya çok ihtiyaç var zira.

Beyler gelin 2 top tepin :).

valla kimse değer vermiyor. şu oyuncuyu emre utkucan a 10 kez yazdım. wolfsburg da iken. bunun gibi 20 oyuncu ekledim ben bu yıl kendi listeme.13 ile 20 yaş arası. istense hepsini analiz eder yığarım önlerine.

Eline sağlık bekliyoruz

ayrıca bu veri bankasını kulübe iletme konusunda ne durumdasın ??

çünkü bu çalışmalar esasen çok önemli ve bence ciddi değerlendirilmesi gerekiyor

valla kimse değer vermiyor. şu oyuncuyu emre utkucan a 10 kez yazdım. wolfsburg da iken. bunun gibi 20 oyuncu ekledim ben bu yıl kendi listeme.13 ile 20 yaş arası. istense hepsini analiz eder yığarım önlerine.

İşte bu çok kötü artık günümüzde bu zihniyetin değişmesi lazım

yahu kulüpte bu işlerden sorumlu biri

şu forumu dahi okusa ufku ciddi genişler

bir şekilde bu engeli aşmalı kulüpler

tekrardan ellerine emeğine sağlık Gökay başarılanın artması dileklerimle

kolay gelsin...

Cok cilgin bir düsünce olur. Satar da bonservisini kestirmek zor. Piyasa deger 30 milyon olan bir adamdan bahsediyoruz. 20'den asagi olmaz bence.

Hajrovic'e o kadar para harcayıp üzerine bir de borçlu çıkacağına 1 dönemde 25 Milyon Euro'ya 6-7 tane takasta bile gönderemediğin oyuncu alacağına tek transfer ile dönem bitirebilirdik 2 transfer dönemidir.

Sene başı 24 verip Arda'yı alacaktık, geliyordu. Şu an da Chelsea de pozisyonu yedeğe düşmesi muhtemel bu isime 20+ verirdin bitirirdin transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt