Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcularimiz fit olsun diye, yeni spor aletleri denememiz lazim Kulüb olarak.

Bu yeni japon alet, bütün vucut kaslari calisdiriyormus.. denemkde fayda var. Yönetime gerekli mailer atildi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=M3PDWeVpN0k[/media]

RİSK BUDUR:

Muslera

Sabri--semih--koray--balta

Hamit--melo--sneijder--selcuk--olcan

Bruma

İcabinda semih sag bek, emrecan stoper de oynayabilir. Veya hakan balta soper, telles gedek. Sabri veysel'den iyi bir bek bence. Kadroda yeterince alternatif var. Lakin bunu hoca biliyor mu acaba. O takimi cozene kadar korkarim ki bir sene daha cope gidecek. Lakin kimseyi devsirmeye kalkmadan her mevkinin en iyisini oymatirsa basarili olabilecegimizi dusunuyorum.

RİSK BUDUR:

Muslera

Bruma

İcabinda semih sag bek, emrecan stoper de oynayabilir. Veya hakan balta soper, telles gedek. Sabri veysel'den iyi bir bek bence. Kadroda yeterince alternatif var. Lakin bunu hoca biliyor mu acaba. O takimi cozene kadar korkarim ki bir sene daha cope gidecek. Lakin kimseyi devsirmeye kalkmadan her mevkinin en iyisini oymatirsa basarili olabilecegimizi dusunuyorum.

Sacmalik budur

RİSK BUDUR:

Muslera

Bruma

Ancak bu kadar kötü kadro yapılabilir.Tebrik ederim Gökay;)

En büyük eksikliği gol vuruşu olan adami forvete koyarsan olmaz ama gokay kaptan.

cesare prandelli - galatasaray sözlük

Çok güzel bir yazı, iyi analizler var. Özellikle Melo-Selçuk konusunda ben de Selçuk' a çok yüklenmiştim fakat yazı da bahsedilen şey doğru bence. İlk sene takımda Elmander-Engin-Emre takım presine direk katkıda bulunan adamlar çoktu, Selçuk'un verimi çok fazlaydı. Daha sonra rakip karşılamaya başladıkça oyundan düşmeye başladı. Asıl işi bu değil ki. Melo-Selçuk olacaksa ya presi kuvvetli adamlarla oynanacak ya da arkada onların eksiğini kapatacak bir adam oynayacak. Geçen sene Yekta biraz yapar gibi oldu, Ceyhun ise malum. Bu yüzden Romulo adı geçiyor olabilir.

ILK 11 zaten kesin gibi, prandelli cok sey degisterecegini sanmiyorum

--------------------------MUSLERA----------------------

VEYSEL--------ASTORI-----SEMIH-----------ALEX

--------------------MELO---SELCUK-------------------

OLCAN-----------------------------------------SNEIJDER

-----------------------MEVLUT--BURAK-------------------

yedek bir yerli kaleci alinabilir

alex telles bazen yedekte baslar, sneijder dinlendirirsek kanatlarda bruma ve amrabat ikilisini gorebiliriz

en buyuk zaafimiz sag bek ve yerli bir sol bekdir! yoksa kadro bana gore yeterli ! yeterki oyuncular istesin ve isini yapsin

ILK 11 zaten kesin gibi, prandelli cok sey degisterecegini sanmiyorum

--------------------------MUSLERA----------------------

VEYSEL--------ASTORI-----SEMIH-----------ALEX

--------------------MELO---SELCUK-------------------

OLCAN-----------------------------------------SNEIJDER

-----------------------MEVLUT--BURAK-------------------

yedek bir yerli kaleci alinabilir

alex telles bazen yedekte baslar, sneijder dinlendirirsek kanatlarda bruma ve amrabat ikilisini gorebiliriz

en buyuk zaafimiz sag bek ve yerli bir sol bekdir! yoksa kadro bana gore yeterli ! yeterki oyuncular istesin ve isini yapsin

Sneijder sol kanat oynayacaksa satalim hic gerek yok...

al işte umut yeteneksizinden kurtulma şansı böylelikle bitti adam yılda 1.8m euro alıp 3 5 maç kanser edip sezon bitirecek ondan sonra vay efendim bu zarar neden sadece umutun yıllık maliyeti 5 milyon tl yi geçiyor 0 verimle neden olacak ?

Baris bey necatiyi alsak bile umut kalacaktı kurtulmayacaktik ki. Kazık girdiği yerde aynı şekilde durmaya devam edecekti yani sıkıntı yapmaya gerek yok. Almedyaya ne dersiniz bu arada?

Yahu bırakın Allah aşkına eğer Necati alınsaydı 35 yaşındaki adamı aldılar diye yine yönetime sallanırdı

Bence yerli forvet olarak Berk'i biraz zorlamalari lazim. Yeterince sans verilse o cocuk satin alabilecegimiz butun yerli forvetlerden daha cok is yapar gibi geliyor bana. Tek eksigi mac tecrubesi.

Bence yerli forvet olarak Berk'i biraz zorlamalari lazim. Yeterince sans verilse o cocuk satin alabilecegimiz butun yerli forvetlerden daha cok is yapar gibi geliyor bana. Tek eksigi mac tecrubesi.

Aynen. Altyapıdaki Topçuları her zaman överler ama bunu boşuna övmüyorlar bence. Yani kumaşı iyi, biraz tecrübe edinse Burak ile Umutu geçer yakında.

Ayağında top tutabiliyor, acayip iyi koşuları(bunu muhtemelen çoğu kişi görmemiştir) ve en önemlisi Burak ve umuta göre aklı var, yani ne yapacağını bilen bir eleman. Ha babam vuran atan değil.

Eğer şans bulamayacaksa, versinler bir takımına her maç oynasın ve geliştirsin kendini.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt