Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BsVzy1AIQAEpVxD.jpg

Takdir ettim

Ayakda büyük abdestini hal etmesi kolay bi iş değil

Mert'in italyancasi yeterli kadar iyi degilmis, mancini ile italyanca konusmadi bile hep ingliuzce konustu, bu yüzden olabillir ..Ama Mert cok özel bir insans, kalmas lazim, oyuncular icin de cok önemli..

bazen Melo,Telles ile Restoran'a falan de gidiyor

Ben daha gecen gun yazdim, "Mert Cetin nasil ceviri yapiyor?" diye. Gecen sene cogu zaman yanlis ceviriler yapiyordu.

Mancini'nin Ingilizcesi iyi degil, Italyanca konustugu zaman da Mert Cetin "hi hi" deyip, kafa sallayip, Ingilizce cevap veriyordu. Herhalde Ispanyolca ve Portekizce bilgisinden yarim yamalak anladiklariyla bir seyler soyluyordu. Ben hep dusundum "ya bu cevirilerde acaba neler kayboluyor diye"

"Yazin Roma'ya kursa gidip Italyanca ogrenecekti" dediler ama insan 1-2 ayda ne kadar dil ogrenebilir?

Anladigim kadariyla Prandelli'nin Ingilizcesi Mancini'den de kotuymus. Bu sartlarda cevirmenin cok iyi Italyanca bilmesi gerekir ki her dedigini hakkiyla tercume edebilsin. Ben Mert Cetin'in yeterince Italyanca bildigini dusunmuyorum.

şu diegoyu çok büyüttüler yalansa söyleyin ama lincolnle aynı kaderi paylaşacaklar oda 30 yaşında gelmişti kariyerleri ve karakterleri bile neredeyse aynı daha ilgincide tam 6 yıldır milli takıma çağrılmıyor ve Madridde bizim Ardanın yedeğinin yedeğiydi Arda-Adrian-Diego şeklinde

şu diegoyu çok büyüttüler yalansa söyleyin ama lincolnle aynı kaderi paylaşacaklar oda 30 yaşında gelmişti kariyerleri ve karakterleri bile neredeyse aynı daha ilgincide tam 6 yıldır milli takıma çağrılmıyor ve Madridde bizim Ardanın yedeğinin yedeğiydi Arda-Adrian-Diego şeklinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt