Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safa bi ara bana gel,elimde koca bi şemsiye var.üstünde uefa yazıyor.

Instagram sinan kurt iyi GS lı ha.bu arada çocuk zaten tatilini yapmış gibi.instagram fotolarına bi bakın.transfer işi de olabilir.

Bu tip beyin yerine ne taşıdığı belirsiz kuşların cezalı durumların mahiyetini bilmiyorum ama kesinlikle ceza değil IP ban ve atılma olmalı ,

ayrıca yönetici ve moderatörler örneği yukarıda olan mesajlarıda komple silerse sevinirim ( sonrasın iş bu mesaj ile beraber tabiki )

@Serkan Şakrak , @Emrah Yıldırım

Bu tip beyin yerine ne taşıdığı belirsiz kuşların cezalı durumların mahiyetini bilmiyorum ama kesinlikle ceza değil IP ban ve atılma olmalı ,

ayrıca yönetici ve moderatörler örneği yukarıda olan mesajlarıda komple silerse sevinirim ( sonrasın iş bu mesaj ile beraber tabiki )

@Serkan Şakrak , @Emrah Yıldırım

Bence mesajların şimdiki hali daha güzel :)

Bu eleman da yazmış ya dünden beri Fenerliler "o maça çıkılacak ;)" "bakın görün nasıl çıkacaklar" tarzı mesajlar atıp duruyordu farklı platformda. Neye dayanarak böyle bir iddiada bulundular, hangi hayal alemindeydiler anlamak güç. Çıkmayacaz dedik bitti gitti yav. Adamlar maç saatine kadar ikna olmayacak :D

Öyle adam yok, baskana kolay kolay evet diyen, herkes in kariyeri ortada sonucta, öyle tamam aga keita yi yolla serdar özkan iyidir varsa, oda bizim keriz Rijkaard di. Mancini, Ancelotti filan öyle winner adam lar evet demez. sonucta onlarda kazanmak istiyor, buraya para kazanmak icin gelmiyorlar, bazi lari icin tek para önemli degil...

Winner adam bulmak önemli işte tabii kadroda iyi olsun isterler ama tam istemedikleri gibi de olsa bahane etmeden işlerini yaparlar. Ergin Ataman ve Ekrem Memnun bunun en iyi örnekleri , ne en iyi kadroya ne de en yüksek bütçeye sahip oldular.

Hele Ergin Ataman, iki senedir takımda kritik rol oynayan adamlar sakatlandı ama yine de iki senenin Türkiye'deki en başarılı basketbol kulübü biziz.

Futbolda da bize aynı güveni verecek bir adam lazım. Lucescu böyleydi ama olmadı şimdi bulacağımız isim böyle olmalı. Tuchel heyecan verici bir isim ama ya iki sonra gelen yeni başkanın ilk işi kendi teknik direktörünü getirmek olursa, Tuchel'in projesi yarım kalırsa ne olacak? Yine hüsran.

İsimli, isimsiz yok sistem hocası yok ,yok başarıya endeksli hoca yahu bunları geçin.

Denizli, tucel, tolunay, Hitzfeld, Klopp isimlere takılı kalmayın.

Teknik adam seçimin yapacak heyetin en çok dikkat etmesi gereken özellik teknik adamın fubolcudan anlayıp anlamaması. Bakın futboldan demiyorum.

Bunu yaptırdığı transferlerden, çıkarttığı kadrodan hatta yaptığı değişikliklerden bile anlayabilirsiniz.

Heleki şu sistem oturtma, yok zaman verme gibi söylemlerin içide çok boş malesef.

Yani Hitzfeldle hemen şampiyon olursun tuchelle olmayabir diye bir mantık yok. Burada teknik adamdaki mantık önemli. Akıllı adamsa, futbolcudan anlıyorsa her türlü başarılı olma ihtimali var. Teknik adamada gereğinden fazla misyon yüklemekten vazgeçmeliyiz.

Mesela seneye bana göre Buraklı tek forvet oynayan takıma istediğin teknik adamı getir başarısız olma ihtimali oldukça yüksek. Üzerine her zamanki gibi yapılamayan veya yapılmayan transferlerle şu kadroya hangi teknik adamı getirisen getir başarısız olma ihtimali daha fazla.

Bu takıma teknik adamdan önce kesinlikle takviye şart. Tuchel çok iyi pres yaptırıyormuş. İyi güzelde bizim takıma gelse bu oyuncularla nasıl yaptıracak o presi.

Tabiki çok fazla kriter var. Ama Allah rızası için getirecekleri teknik adam futbolcudan anlasın. Başka hiçbir şey istemiyorum.

Mesela bu Tuıchel gerçekten bu konuda iyiyse , akıllı , mantıklı bir adamsa öyle çok beklemeye gerek duymadan seni şampiyon yapar.

Ama bu seçim Bülent tuluna falan kaldıysa işimiz zor.

Mali durumada bakılınca, ismi geçen oyunculara ve yapılan sözleşmelere bakınca malesef karanlık bir tablo görünmekte.

O degilde bizim Yönetim Del Bosque'e teklif yapmasin...Ünal Aysal dan böyle bir sey beklerim, isim var diye getiricek sonra...:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt