Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juan Quintero ve Mathew Leckie oyunları gözüme çok hoş geliyor adı sanı fazla duymamış ama Dünya Kupasında güzel oynuyorlar bence gerçi Quintero Porto'daymış Porto sağlam paraya piyasa yapar. Merak ediyorum Scoutlar iş başı yapıyormu Dünya Kupasında.

Porto da degil, Hellas onu 15 milyon euro ya satin aldi.

inşallah. Şenol güneş olsun isterdim o yoksa yurtiçi en iyi seçenek Tolunay hoca. Yabancı hoca alsak bırak takımı/rakipleri tanımayı adamın evinin yolunu öğrenmesi aylar sürer. yabancı hoca alınca sanki elektrik süpürgesi ya, fişe takıcaz çalışacak sanıyoruz.

yani yerli hocaya karşı değilim ama bizim insanımızda kıskançlık tavan yapmıştır biliyorsunuz. Tolunay falan bunlar sneijder-melo gibi adamlarla çalışamaz. yıldız oyuncular kısa zamanda küsüp takımdan gitmek isterler. yerli olacaksa şenol güneş, mustafa denizli (istemesemde) gibi kompleksiz belli şeyleri aşmış yerli hocalar lazım.

Hajrovic, Galatasaray tarihine geçecek!

Galatasaray'da gündem basketbol ancak 5 aylık maliyeti 9 milyon Euro'ya ulaşan ve 4.6 milyon Euro tazminat isteyen İzet Hajroviç, sarı-kırmızılı yönetimin başını çok ağrıtacak. Hajrovic haklı bulunursa Galatasaray tarihinin en pahalı oyuncusu olacak.

Galatasaray'daki Hajrovic skandalı önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı yönetimin başını ağrıtacağa benziyor. Bosnalı oyuncu, Cimbom'dan 4.6 milyon Euro tazminat istiyor. İşte Hajrovic'in hikayesi:

1 Galatasaray scout ekibi "Alınsın" raporu vermediği halde Hajrovic, Başkan Ünal Aysal'ın bir arkadaşının tavsiyesiyle devre arası transfer edildi.

2 Hajrovic'e Türk pasaportu çıkarılacağı söylendi ama Bosnalı oyuncu yabancı statüsünde oynamaya devam etti.

3Hajrovic'in imzası sonrasında Amrabat Malaga'ya kiralık gönderildi. Bosnalı genç oyuncu tel tel dökülürken, Amrabat İspanya'da eski günlerine döndü.

4 İsviçre' de senelik 300 bin Euro kazanan Hajrovic'e yarım sezon için 550 bin Euro verildi. Boşnak oyuncu Grasshopper'da kazandığı paranın 3 katını kazandı.

5 Doksan gün alacakları ödenmedi ve sözleşmesini tek taraflı feshetmek için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti.

6 Sarı-kırmızılı kulübün serbest kalan Hajrovic'e 4.6 milyon Euro tazminat ödeme ihtimali var.

7 Beş aylık Hajrovic macerası G.Saray'a 9 milyon Euro'ya patlamak üzere...

SEZONUN EN ÇETİN PAZARLIĞI!

Hajrovic'in avukatı ile pazarlık masasına oturan Galatasaray, 4.6 milyon Euro'yu 1 milyon Euro'ya indirip FIFA nezdinde konuyu kapatmak istiyor. Bu arada Boşnak oyuncunun, gönderdiği ihtarnamede Cimbom'a 15 gün süre tanıdığı ancak yönetimin bu süreyi geçirdiği için faturanın kabardığı bildirildi.

Güzel şeylerde yapıldı tamam ama bu hayroviç olayının hesabını kimse veremez. Davayı kaybedeceğimiz belli ki tazminatı 1 milyona indirmek için uğraşıyormuşuz. Bu hayroviç ne akıllı adammış ( yada başka bişey mi var bu işte???????)

bu kulüpte çok tuhaf işler oluyor. Ünal başkan bu hataları yapanlarla nasıl hala çalışabiliyor, ya da bizim bilmediğimiz gerçeklermi var!!!!!!!

Quintero fena olmaz

edit: görüyorum Porto'da oynuyor yine rezil rakamlar sorarlar :mad:

Salih Ucan Roma da, 10 milyon euro vermisler..

Hellas Verona nerden bulmus la okadar para. Biz daha veremiyoruz bir oyuncuya o parayi. Gerçi bizim tüzüğümüzde bir kaliteli futbolcuya 15 milyon vereceğine, o paraya 3 çöp oyuncu alınmalı diye yazıyor.

noldu şu tuchel meselesi. gelsin bu adam işte, neden vakit kaybediyoruzki. verin adamın üstüne denizli gibi sportif direktör, bide yanına yardımcı olarak erdal keser tmm işte

noldu şu tuchel meselesi. gelsin bu adam işte, neden vakit kaybediyoruzki. verin adamın üstüne denizli gibi sportif direktör, bide yanına yardımcı olarak erdal keser tmm işte

mustafa denizli düşündüğünü pat diye söyleyen bi kişilik.Yarın birgün medyaya hoca hakkında eleştiride bile bulunabilir.M.Denizli,o iş için uygun değil bana göre.

Klinsmann da dogru tercih degil. Basarili olamaz Türkiye´de.

Schuster ve Klinsmann büyük hata olur. Eger yabanci olacaksa, Tuchel gercekten dogru tercih.

Madem yabanci riskini aliyorsunuz, heyecan verici bir risk alin bari.

Taraftarin da benimseyecegi bir yabanci olsun. Maci yasasin, herkese o heyecani versin.

Ceyhun Gülselam (Almanya´dan taniyor):

"Tuchel´in yaninda Klopp bile hikaye kalir. Saha kenarinda oyuncu gibi savasir, ayrica taktik ustasidir"

Klinsmann da dogru tercih degil. Basarili olamaz Türkiye´de.

Schuster ve Klinsmann büyük hata olur. Eger yabanci olacaksa, Tuchel gercekten dogru tercih.

Madem yabanci riskini aliyorsunuz, heyecan verici bir risk alin bari.

Taraftarin da benimseyecegi bir yabanci olsun. Maci yasasin, herkese o heyecani versin.

Ceyhun Gülselam (Almanya´dan taniyor):

"Tuchel´in yaninda Klopp bile hikaye kalir. Saha kenarinda oyuncu gibi savasir, ayrica taktik ustasidir"

Ceyhun Gülselam: ''Ama Mancini'yi kimseye değişmem''

Ceyhun Gülselam: ''Ama Mancini'yi kimseye değişmem''

Mancini´yi unutamayacagi kesin :)

TD adaylarinin cogu rezalet acikcasi. Bunu söylemem gerekiyor bu arada.

TD adaylarinin cogu rezalet oldugu icin, Tuchel´i istiyorum ben. Gelecek, kupa manyagi olacagiz demiyorum.

Bu rezil adaylarin arasinda bana heyecan veren bir aday oldugu icin, degisik bir adam oldugu icin onu cok istiyorum.

Schuster, Klinsmann, Jol, Advocaat vs., alayi cöp. Degil 2.lik, 5. anca oluruz bunlarla.

Tuchel en azindan o hirsiyla oyunculari belli bir seviyede tutar. Taraftar da Tuchel´e inanirsa, basari gelir. Zaten iyi takimiz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt