Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne söylemiş menajeri tweetlerde bir tepki yok.

Tweetlerde laf sokuyor, "Galatasaray gibi buyuk bir kulup boyle bir sey yapmaz" diyor, yani "neden yaptiniz boyle bir ciddiyetsizlik?" demeye getiriyor. Ozellikle vurgulamis "Galatasaray cok buyuk ve ciddi bir kuluptur" diye.

Menajeri de "Melo kulubun onun icin gelen teklifleri bize iletmedigini ogrendigi icin cok kizdi" demis.

Bu Bayram taktı bizim kulübe he.

Kulüpten birilerinin şu adama dur demesi ve Hajrovic olayını aydınlatması gerekiyor , bir an önce !

Tweetlerde laf sokuyor, "Galatasaray gibi buyuk bir kulup boyle bir sey yapmaz" diyor, yani "neden yaptiniz boyle bir ciddiyetsizlik?" demeye getiriyor. Ozellikle vurgulamis "Galatasaray cok buyuk ve ciddi bir kuluptur" diye.

Menajeri de "Melo kulubun onun icin gelen teklifleri bize iletmedigini ogrendigi icin cok kizdi" demis.

Melo'ya teklif gelirse iletilir zaten gitmek gibi bir derdi varsa yönetime iletilir kalkıp Melo'ya kazık mı atılacak. Doğrudan menajeriyle çelişmiş kulübe güven duymasam başka şeyler derim bunları demem bunu anlamak istiyorsunuz.

Felipe Melo ‏@_felipemelo_ 3m

Not me nor my agent have had news of any interest on me from other clubs. Galatasaray is a huge, serious and important club.

Felipe Melo ‏@_felipemelo_ 2m

If any other club would have shown any interest in me i'm sure Galatasaray would have informed me or my agent.

Melo kulube laf sokuyor galiba...

bence değil,adam ne bana nede baplı olduğum ajansa bir teklıf gelmedi GS büyük ve ciddi bir klüp böyle birşey olsa bildirirlerdi demiş not: bozuk bir yolda uzun bir seyahat dönüşü yazıyorum yanlış okumadıysam bu şekilde

C5303 cihazımdan gönderildi

Melo'ya teklif gelirse iletilir zaten gitmek gibi bir derdi varsa yönetime iletilir kalkıp Melo'ya kazık mı atılacak. Doğrudan menajeriyle çelişmiş kulübe güven duymasam başka şeyler derim bunları demem bunu anlamak istiyorsunuz.

Hayir ben o tweet'lerden onu anliyorum. Kullandigi dil, "Galatasaray cok buyuk ve ciddi bir kuluptur, eminim boyle bir sey yapmazlar" alayci bir cumle.

Bu profile uymuyor bir, daha simdiden emeklilik hesaplari yapan bir adam. Zenit'le daha yeni sozlesme imzaladi iki. Ayrica Tottenham'a tarihinin en buyuk paralarini harcatip cok basarisiz oldu.

Tüm takımlarda başarılı olan kaç Hoca varki?? Kaldıki kariyeri yeni başlıyo bence 76 lı adam geçmişi Porto Chelsea Tottenham Zenit

Bqk4vxMCMAAks4m.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt