Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuchel gelirse bizim oyuncuların anasını ağlatır bu hırs sinirle. selçuk u yekta yı merak ediyorum mesela o şekilde pres nasıl yapacaklar. çok sağlam kondisyon yüklemesi gerek bizim takıma

fichajesin kaynağı Türk basını değil bu arada.kendi kaynakları.

Aziz ustel tuchel ile 3 yillik imza dedi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuchel karakter olarak biraz Bilic'e benziyor sanki yani alışılmışın dışında ve yürekli biri gibi duruyor. Yani sorumluluktan kaçmayacak ve bahane uydurmayacak biri gibi. Yani böyle insanlar bizim ülkemizde özellikle çok sevilir adam gibi adam tabirini alır. Bu yüzden mutlaka kredisi yüksek olacaktır. Taktik bilgisinin ise çok üst düzey olduğunu söylüyorlar en büyük sıkıntı burada. Bizimkiler pek taktikten anlamıyor ama videolarda ise motivasyon gücü çok iyi duruyor. Mesela Burak , iyi bir motivasyonla en azından çoğunluğun övdüğü bir futbol oynayabiliyor. Sonuç olarak Ünal Aysal Başkanın yapacağı en iyi hamle Tuchel gibi duruyor çünkü tamamen taraftar istiyor yani olumsuz bir tabloda bile siz istediniz ben aldım deme hakkı olacak.

Aziz Üstel @aziz_ustell

Tomas Tuchel'le Bülent Tulun 3 yıllık ön protokol imzaladılar. Tuchel hafta içinde gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Askin ates de baskan he dese hemen imza atilir diyo

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[attachment=11138:thomas tuchel 3.jpg]

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Ekli dosyalar

• thomas tuchel.webp
    thomas tuchel.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 371
  • thomas tuchel 2.webp
    thomas tuchel 2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 271
  • thomas tuchel 3.webp
    thomas tuchel 3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 325
Deschamps'ın takımı akıyor :yoji:

diyorum size bu adamı getirelim diye

Bu adam gelsin mancini den her turlu daha iyi okur. En azindan sabit iyi bir onbir izleriz. 44 macta 44 farkli degil sagdaki sokda sildaki sagda ortadaki arkada kanattaki bekte degil

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt