Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisinin tipine bakıyorum, adeta duvar'ın ötesine gitmiş ve dönmüş bir night watch kardeşi, adeta kuzey'in kralı olmaya aday bir karizma.

kariyerine bakıyorum, mahalle takımı mainz'ı almış avrupa'ya götürmüş, almanya'da taktisyenliğinden övgüyle bahsedilen, maçlardaki hırsıyla galatasaray taraftarına göz kırpan bir efsane adayı. sadece kendisini heyecanlandıran projeleri kabul edeceğini daha önceden açıklamış idealist ve genç bir futbol adamı.

ve en önemlisi, alternatiflerine bakıyorum, 70'lik heynckes, loserlar loserı martin jol ve advocaat.

dönüp diyorum ki kendisine,

sen gel sen gel mübarek adam.

Ekşi den bir yorum

Bu adam gelsin mancini den her turlu daha iyi okur. En azindan sabit iyi bir onbir izleriz. 44 macta 44 farkli degil sagdaki sokda sildaki sagda ortadaki arkada kanattaki bekte degil

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mainz da coksa rotasyon yaptırıyordu Tuchel

Bilginize

* LG G2 Tapatalk *

Tuchel ayni Mourinho. Futbolcu kariyeri bok gibi ama adam futbolu okumuş ve çözmüş. Denemek lazim

Tuchel sabredilirse başarılı olur.

Bir an önce anlaşıp transfer hamlelerine başlamak lazım.

Yok tecrübe yok ligi tanıma falan ne çok abartıyorsunuz.Lucescu ve Gerets ilk geldiklerinde ligi çok mu tanıyordu?

Beyler Reyizin adını Tuşhel olarakmı Tuhel olarakmı yoksa yazıldıgı gibimi okuyoruz :D

Ceyhun kalmak için Tuchel'e yol yapıyor işe bak..Övgüler vs.

Tuchel gelirse ölü gibi oynayan ve ilk tercihi Burak olan Selçuk kendine gelir belki..

Melo gücüne güc katar

Koray oynatılır , Tolgay alınır

Bakın arkadaşlar. Tuchel+Tarık+Olcan+Mevlüt Bu isimler çok önemli. Takıma kazandırmamız lazım. Tarık olmassa Tuchel Hamitide bek oynatır gibi geliyor.

Ceyhun gurbetçi tamam da Tuchelle ne zaman çalışmış en son ki şöyle diyor " Mainz'le yollarını ayıran Tuchel'i Almanya'da Dortmund'un hocası Klopp'a benzetenler var. Bence Klopp bile onun yanında hikaye kalır. Tuchel tam bir profesyonel. Futbolu iyi bilir, taktik ustasıdır. Saha kenarında yerinde duramaz, adeta sahadaki futbolcu gibi savaşır. Tam bir motivasyon sihirbazıdır. Genç yaşına rağmen çok da olgundur"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt