Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni hocanin mucize yaratmasi gerekmiyor beyler. Özellikle Türkiye´de.

Ersun Yanal denen zibidi, ilk yari sonunda sampiyon yapti Fenerbahce´yi zaten. Cok mu tecrübeliydi? Cok mu iyi hoca?

Galatasaray´in kadrosu zaten iyi. 2-3 takviye yapacaksin, hoca olarak da sampiyonluk inancini ve hirsini asilayacaksin.

Hoca olarak görevin budur. Seni sampiyon yapacak sey de budur Türkiye´de. Inanmak ve hirs.

Taktik maktik, bunlar hikaye beyler :) Inanmayin böyle seylere. Özellikle Türkiye´de.

Köpek gibi savasacaksin, isteyeceksin, kosacaksin, tekmeye kafa atacaksin, sampiyonluk gelir.

Hep böyleydi, yine öyle olacak.

Tuchel gelirse umarim basarili olur ama 4. Yildizi takmazsa bugun onu isteyenler sirtini donecek butun problem bu.

Denizli gelmesin de kim gelirse gelsin sevmiyorum o herifi

Yeni hocanin mucize yaratmasi gerekmiyor beyler. Özellikle Türkiye´de.

Ersun Yanal denen zibidi, ilk yari sonunda sampiyon yapti Fenerbahce´yi zaten. Cok mu tecrübeliydi? Cok mu iyi hoca?

Galatasaray´in kadrosu zaten iyi. 2-3 takviye yapacaksin, hoca olarak da sampiyonluk inancini ve hirsini asilayacaksin.

Hoca olarak görevin budur. Seni sampiyon yapacak sey de budur Türkiye´de. Inanmak ve hirs.

Taktik maktik, bunlar hikaye beyler :) Inanmayin böyle seylere. Özellikle Türkiye´de.

Köpek gibi savasacaksin, isteyeceksin, kosacaksin, tekmeye kafa atacaksin, sampiyonluk gelir.

Hep böyleydi, yine öyle olacak.

Turkiye icin dogru, Avrupa icin degil..

Dedigin gibi kadro zaten kötü degil. Adam Mainz'da bana göre son derece vasat bir kadro ile calisti. Zamaninda Rijkaard gibi itiraz fln da etmez.

Benim endisem ilk kez starlarla calismasi. Bunlarla nasil iliski kuracak fln. Adamin bu konuda tecrübesi yok. Sonra otorite eksikligi yasanmasin yani.

Sorun olacagini düsünmüyorum.

Sampiyon olmamiz icin sinerji yeter. Taraftar inansin, destek olsun, oyunculari ve camiayi inandirsin, sampiyonluk gelir zaten.

Tecrübe ve marka belirleyici olsaydi, Mancini´yle sampiyon olurduk, yada yollamazdik. Ben inanmiyorum artik böyle seylere.

CL cok farkli tabi, ancak Türkiye´de basarili olmak icin 2 kilit faktör var. Inanmak, savasmak. Hepsi bu.

Bunu Tuchel de basarabilir, Tolunay hoca da basarabilir. Cok önemsemiyorum yani.

Ama ben artik farkli bir heyecan istiyorum. Genc hocadan yanayim.

Tuchel geleceğine Tolunay Hoca gelsin bizim için çok daha iyi olur.Tuchel kimdir necidir ne yapmıstır ya Almanyada 7. yapmış takımı burdan Karabukspor gitsin onlarda 7. olur en kötü orda ilk 3,4 takımı kes Almanya liginin seviyesi uçmuyor Avrupada hiçbişey yapamıyorlar zaten.Sempatik adam diye takımı yakacaz resmen takımın başına Teknik Direktör mü arıyoruz romantik komedi filmine başrol oyuncusu mu belli değil.Tuchel gelirse bu sene çöpe gider ,net.

Bu taraftar tucheli istiyor ! Kötü cikarsa sorumlusu biziz. İlla Türk td olacaksa Tolunay hoca olur

Tuchel geleceğine Tolunay Hoca gelsin bizim için çok daha iyi olur.Tuchel kimdir necidir ne yapmıstır ya Almanyada 7. yapmış takımı burdan Karabukspor gitsin onlarda 7. olur en kötü orda ilk 3,4 takımı kes Almanya liginin seviyesi uçmuyor Avrupada hiçbişey yapamıyorlar zaten.Sempatik adam diye takımı yakacaz resmen takımın başına Teknik Direktör mü arıyoruz romantik komedi filmine başrol oyuncusu mu belli değil.Tuchel gelirse bu sene çöpe gider ,net.

Adam Almanya'nın Münih'ini yönetmedi.Mainz'ı 7.yapmış normal o ligde şampiyonluk mu bekliyorsun kolayca .Türkiye'de ise Münih biziz.İyi yönetilirsek zaten rahatça şampiyon oluruz (şike gibi etkenler hariç)

Taptap

Ben Tuchel'in Turkiye'de basarili olacagini dusunuyorum cunku etkili pres yaptiran ve hizli hucuma cikartan bir adam. Turkiye'de takimlarin orta saha oyuncularinin pas yuzdesi dusuk oldugu icin pres cok etkili oluyor.

Tolunay hayranligi nedir anlamis degilim arkadas, duyan da cok buyuk hoca falan zannetder. Neymis Tolunay vay anasina, hadi Tuchel i elestirebilirsin cok tecrubeli degil diye, Tolunay kimdir yahu?

Diger Turk hocalar gibi hepsi fos, her yil takim degistirip dururlar..

Dun Ekvador maci berabere bitseydi 20 milyar aliyordum:(

2/0 oynamistim

Kosta rikaya 2/2 9 oran gelmisti :(

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt