Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundesliga sartlarini bilmiyorsun sanirim. Mainz dedigin ekip daha yeni 1.Lige cikmis asil ligi alt siralarda bitiren bir takim. Tuchel bu takimla haftalarca lider kaldi ve Avrupa kupalari icin oynatti.

Üstelik Bundesliga avrupanin en iyi ücüncü ligi. Hamburg, Bremen, Stuttgart gibi takimlar küme düsmemek icin oynuyor. Okadar kolay degil.

Senin dedigin Karabükspor orda sonuncu olur. Bundan eminim.

Almanya da saçmasapam takımlar herzaman çıkar böyle sanırım sen pek bilmiyorsun yüksek filan değil seviyesi Almanya liginin sadece stadlar iyi izlemesi zevkli 1 olan adamı 1000 gibi gösterip parlatıyorlar yumuşak bi lig , Hamburg kadar kötü defans yapan bi takım yoktu Türkiye liginde Kayserispor dahil.Burdan Genclerbirligi,Karabük,Kasımpaşa gibi takımlar 6.,7. 8.lik için oynar orda söyle Avrupada ne yapmış Almanyanın başaltı takımları Uefa'da.Gelen geçen tokatladı ilk 16'ya giren Alman takımı yok Trabzon bile Juve çıkmasa karşısına çeyrek finali rahat oynardı.

Arsenal Fildisi Sahili'nin sag beki Aurier'i aliyormus. 21 yasinda, cok iyi oyuncu. Ne guzel transferler yapiyorlar. Biz de daha burada Denizli'yi, Olcan'i tartisalim. :(

bildim bileli hep şampiyonluğa oynar ama gerisi gelmez o başka.

Ee o zamn sampiyonluga oynamanin ne anlami oluyor.Ona sampiyonluga oynamak denmez sampiyonluk adaylarindan biri denir o da eskiden sampiyon olduklari icin deniyor.Tolunay Kafkas gibi kabadayi hareketleri olanlari sevmiyorum

1905*

Oh be cezam bitmis

Lucescu iyi kide gelmemis

Kim geliyorsa gelsin yeter ki Hollandali olmasin

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Yahu Tolunay'in nesi iyi de istiyorsunuz o kadar? Onun yerine Ertugrul Saglam gibileri bile tercih ederim.

Ee o zamn sampiyonluga oynamanin ne anlami oluyor.Ona sampiyonluga oynamak denmez sampiyonluk adaylarindan biri denir o da eskiden sampiyon olduklari icin deniyor.Tolunay Kafkas gibi kabadayi hareketleri olanlari sevmiyorum

1905*

yahu sormussun soyledım ıste. adam oyle ya da boyle calıstrımıs şampiyonluğa oynayan bı takımı.

ayrıca bukadar gurur meselesı yapılacak bısey değil espiri içerikliydi.

hem tolunay kım yahu bıze hoca olacak az öncede paylaştığım gıbı ts icin 2011 ıcın actığımız pankarta atarlanan adamla ne işimiz olur.

bu saatten sonra en fazla antep sivas bunları çalıştırır.

Su fos olan Turk hocalarin hepsi bizden uzak dursun, hic birinde zeka falan yok, hic birinde taktiksel anlayis yok, hic birinde buyuk takim yonete bilme kabiliyeti yok, hepsi isim yapmak icin ilk once sacma sapan birsey yapar (Ersun, Hakan Sukur u kadroya almaz, Avci, Selcuk u oynatmaz), hepsinin kafasinda boyle apuk sapuk seyler oluyor ''buyuklugunu'' gostermek icin, ama bilinki hepsi fos.. Ne oyuncudan anlarlar, ne rakip takim analizi yaparlar, hamle becerisi hic yok, taktik deha diyebilecen bir hoca mumkun degil zaten Turkiye ..

Tuchel Gençlerbirligine filan gelse yadırgamam kendi tarzlarına,seviyelerine uygun ,rahat rahat sistemini oynatacak bi adam bulmuşlar Uefa'yı zorlarlar fena tercih degil derim.Trabzona gelse yadırgarım bu adam o baskıyı kaldıracak biri değil ,seviyesi tecrubesi yetmez ezilir kalır derim.Bu adamın Galatasaray'la adı anılıyor inanılır gibi değil ve sadece sempatik oldugu için millet gelsin diyor he bi de Mainzı 7. yapmış korkunç başarı gerçekten, Ausburg'ta 8. oldu bi Türk forveti var Halil Altıntop onu da alsın gelsin bari.

yahu sormussun soyledım ıste. adam oyle ya da boyle calıstrımıs şampiyonluğa oynayan bı takımı.

ayrıca bukadar gurur meselesı yapılacak bısey değil espiri içerikliydi.

hem tolunay kım yahu bıze hoca olacak az öncede paylaştığım gıbı ts icin 2011 ıcın actığımız pankarta atarlanan adamla ne işimiz olur.

bu saatten sonra en fazla antep sivas bunları çalıştırır.

ne bilim abi ciddi sandim ben de aciklama yaptim.Bi isaret falan cakaydin mesaja

1905*

Yahu ne Denizlisi . Kim gündeme getiriyor bu isimleri. Bana kalırsa bu Passat basını bunu bilerek yapıyor taraftarın sınırını bozmak için. Kol adrianse advocat bilmem ne.

Açıkçası şimdiye kadar adı geçen adayların arasında bizde kesin başarılı olur diyeceğim bir tane aday yok. (Lucescu olmadı malesef) Bu durumda yönetim yeni bir şey denemeli. Bu anlamda Alman ekolüne ben de destek veririm çünkü bizim kafa yapımıza daha uygun lar ve genelde başarılı oldular.(Derwal-Feldkamp-Holmann-Avrupa maçlarında Skippe).

Bu anlamda her nekadar tanimasak da gelecek vadeden Tuchel hırsı anlatıldığı kadar taktik bilgisi motivasyonu bakımından uygun bir aday...

Tolunay Kafkas

Ertugrul Saglam

Hikmet Karaman

Yilmaz Vural

Mustafa Denizli
-> illa Turk olacakse tekrarlayim, tecrubeli Turk Denizli olur, hic begenmiyorum ama olacaksa bu olabilir. Ama yinede olmasin..

Galatasaray i calistirmak, daha dogrusu yonetmek cok zor birseydir. Diger kulublere benzemez, hele bana dandik Fenerbahce ve Ersun Yanal demeyin, orayi yoneten sike yapmis Aziz Yildirim dir, Ersun da onun oyuncagi..

Malesef Lucescu gelmiyor, ozaman birakalim 'eski' kafa yapisini, bize ''yeni'' bir hoca lazim, yeni heyecan getirebilecek, diger hocalardan farkli birisi.. Farkli mentalitesi olan, heyecan i olan, hirsli bir T.D. lazim.. Tribunleri atesleyebilecek birisi..

Tuchel'i istemeyenlerin ortaya herkesin kabulleneceği bir isim koyması da gerekir bence.Öyle her ismi geçene gelmesin demek kolay.

Heynckes,Hitzfeld olmuyor işte.Adamlar emekli olmayı kafalarına koymuşlar.Lucescu gelmiyor,Ukrayna'da kalma taraftarı kendisi.Löw olmuyor,Advocaat,Gerets,Martin Jol falan zaten olmaz.Schuster'in,Klinsmann'ın adı geçiyor,skandal.Yabancıları bitirdik oradan geç yerlilere.Elle tutulur tek isim Mustafa Denizli.Onun da sağlık sorunları herkesin malumu.Ayrıca en az Tuchel kadar riskli bir seçim olur.Tolunay Kafkas,Hikmet Karaman,Ertuğrul Sağlam bunları da ne taraftar kabul eder ne başkan.Ee kim kaldı? Fatih Terim'e mi gidelim yine?

Tuchel Gençlerbirligine filan gelse yadırgamam kendi tarzlarına,seviyelerine uygun ,rahat rahat sistemini oynatacak bi adam bulmuşlar Uefa'yı zorlarlar fena tercih degil derim.Trabzona gelse yadırgarım bu adam o baskıyı kaldıracak biri değil ,seviyesi tecrubesi yetmez ezilir kalır derim.Bu adamın Galatasaray'la adı anılıyor inanılır gibi değil ve sadece sempatik oldugu için millet gelsin diyor he bi de Mainzı 7. yapmış korkunç başarı gerçekten, Ausburg'ta 8. oldu bi Türk forveti var Halil Altıntop onu da alsın gelsin bari.

Hala isim isim diye ölüyorsunuz kardesim ya. Isim filan önemsiz Türkiye´de. Kimya önemlidir.

Lucescu kimdi? Gerets kimdi? Feldkamp nerden gelmis? Bayern´den mi gelmis? Yapmayin Allah askina ya.

Bu isim sevdaniz yüzünden batiyoruz zaten. Veriyorsun 4-5 Milyon, hicbirsey degismiyor.

Klopp Barcelona´dan mi Dortmund´a gecti? Simeone Real Madrid´den mi Atletico´ya gecti?

Ha tabi, onlar Galatasaray ayarinda takimlar degildi, dogru. 4. yildizi takacaz biz.

Bizi banko sampiyon yapacak bir hoca yok zaten piyasada. Kimi getirirsen getir, isimiz biraz sansa kalmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt