Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eh severim biraz Ankaralı olduğumdan . Tuchel'i görmek isterim Gençlerbirliginde seviye,kalite,tecrübe olarak Gençlere yakışır bi hoca.

Hakaret gibi bir sey adama. Heynckes'in "ileride Bayern'in basina gececek" dedigi adam, Genclerbirligi'ne layikmis. :D

Tuchel'i Schalke almak istedi de Mainz birakmadi. Schalke de mi Gencler ayarinda bir takim? :D

Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından bir süredir teknik direktör arayışı içerisinde olan Galatasaray, Mainz'den ayrılan Thomas Tuchel ile her konuda anlaşmaya vardı.

Ve Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim belli oldu...

Başkan Ünal Aysal "Yeni hocamız genç, hırslı ve dinamik bir isim olacak" diyerek işaret ettiği Thomas Tuchel, önümüzdeki sezon sarı-kırmızılıları çalıştıracak!

Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçmesinin ardından Tuchel ile temasları sıklaştıran Cim Bom, bugün itibari ile 40 yaşındaki genç hoca ile her konuda anlaşmaya vardı.

Thomas Tuchel isminin Pazartesi günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi bekleniyor. Alman hoca bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta içerisinde resmi imza için İstanbul'a getirilecek.

Öte yandan Galatasaray'ın genç hocaya yıllık 1.7 milyon euro garanti para ödeyeceği, şampiyonluk priminin de 1 milyon euro olacağı öğrenildi.

3puan

Tapatalk ile gönderildi.

Mustafa Denizli olmali. Bugun Tucheli isteyenler iki maglubiyet veya farkli kadro sonrasi onu yerin dibine sokacak ki Tuchel maclara Mancini gibi degisik oyuncularla cikan bir hoca o yuzden bu isteyen arkadaslar iki hafta dayanamaz hocaya. Gelip kariyerini mahvetmesin. Bizim herseyi bilen taraftarlar ve medya ile sadece Denizli gibi adamlar basa cikabilir.

cok yanlis yorum bence. tucheli isteyenler zaten senin bahsettigin duzenin sona ermesini isteyen kesim. yani gunluk basari degil uzun vadede kokten degisim. onun icin maglubiyette veya degisik kadroda bu kesim agzini acmayacaktir cunku biliyor tuchel bir seyleri degistirmek icin burada olacaktir.

asil tehlike denizli, hitzfeld, lippi tarzi adamlari isteyen kesim. cunku bu kesim asil olaylara gunluk bakan kesim ve en ufak bir maglubiyette homurdanmaya baslayacak olan kesim.

simdi onumuzde cok onemli bir firsat var. ya tuchel tarzi bir hoca getirip kulubun kokten degismesini saglayip gelecege yatirim yapacagiz. yada denizli tarzi birini getirip her zaman yaptigimizi yapacagiz. yani denizli gelicek ilk sampiyon olamadigi sezonda (belki sezonun ortasinda bile gidisata gore) gonderilecek. sonra yine ayni senaryo olucak. yeniden 70 yasinda adam aranacak.

simdiye kadar bu taktigi denedik. elimize ne gecti. $ikecilerle ayni sampiyonluk sayisi var. iste bu yuzden tamamen yeniden yapilanmamiz lazim.

ben artik akilli bir taktisyen gormek istiyorum. ya allah bismillah tarzi oynayan bir takim degil taktigi akilli yerine getiren bir takim istiyorum. artik amrabata, salihe, yigite, tarika, danye, erkan zengine para vermek istemiyorum. altyapidan iyi oyuncu yetismesini ve a takimin basindaki hocanin bunu kullanabilecek cesaret ve bilgide olmasini istiyorum. genc ve yetenekli adamlarin pesinden gidilmesini istiyorum. hocanin her maci iyi analiz etmesini istiyorum. her mac ayni kadro ayni taktik istemiyorum. rakibe gore taktik yapan. elindeki oyuncuya gore oynatan bir hoca istiyorum. artik bir hocanin iki seneden fazla takimda kalmasini istiyorum. derwallin zamaninda baslattigi degisimin baska biri tarafindan daha one goturulmesini istiyorum.

evet belki cok sey istiyorum ama baskanin ve bu kulubun bu vizyon ve cesarette oldugunu dusunuyorum. dusunmek istiyorum.

Gençlerbirligi ile Mainz 10 maç yapsın 4ünü Gençler alır 4nü Mainz 2si de berabere biter.Evet Tuchel Gençlerbirligi seviyesinde ,tarzında bi adam Galatasaray degil.

Nerden salliyorsun Gençlerbirliği nerde yenecek mainz'ı hemde 4 kere değil mainz almanyadaki hiçbir takımı yenemez genclerbirligi .

Türk futbolunun halini bilmesek inanacagiz yani.

Sallamanin da bir sınırı var bu kadar atmayın.

Sanki tecrubeli adam getirsek basin ugrasmayacak. Mancini tecrubeliydi de ne oldu? Sirf oyuncu degistirdi diye mi ugrastilar zannediyorsun? Derwall de tecrube abidesiydi, ona ne olmustu? Feldkamp muthis tecrubeliydi, ona ne olmustu? Oyuncu degistirmis, degistirmemis, bunlar bahane. Onu elestirmeseler, baska bir sey bulurlar elestirmek icin. Onemli olan taraftarlarin gerizekalilik etmemesi, oynanan oyunu gormesi ve adama gereken destegi vermesi, hepsi bu.

olay budur.

Türkiye b.k liginde küme dusmekten son anda yirtan takım almanya ilgini 7. Sırada bitiren takımla denk tutuluyor. Pehhhhh

Tuchel geldi ve iki yil ard arda ikinci oldu diyelim,ferner dördüncü yildizi takti buara,ne olacak biliyormusunuz,Burda vizyon vizyon diye kendini yirtan ve tucheli bekleyenler tuchelin gönderilmesini isteyecek.

Kadromuz kesinlikle kötü degil,düsünün bir,formda bir muslera,ha mit,semih,telles,melo,selcuk,Sneijder,burak ve bruma arti yeni oyuncular ve potansiyali yüksek olan koray furkan oguzhan gibi oyuncular,bize tuchel degil bu oyuncularin dilinden anlayacak ve maksimum verim alacak Kurt bir hoca lazim,luce olmadigina göre aklima ilk gelten yabanci hiddink,yerli denizli,olurda tuchel gelirse tabiki destekleriz,bizim destegimiz begenmedigimiz isim gelse bile azalmaz

:42:

Hakaret gibi bir sey adama. Heynckes'in "ileride Bayern'in basina gececek" dedigi adam, Genclerbirligi'ne layikmis. :D

Tuchel'i Schalke almak istedi de Mainz birakmadi. Schalke de mi Gencler ayarinda bir takim? :D

Aynı şeyleri Skibbede de duymuştuk bi de o Tuchel'den daha kariyerli olarak Leverkusenden gelmişti en son Karabük kovmustu.Ben o bu şu ne dedi bakmam bu adam bizim seviyemizin yanına yaklaşamaz bile Almanyada Schalke filan ister bu gayet normal oranın sistemi orada işler Türkiye de işlemez 2 güne aglayarak döner Almanyaya.

Nerden salliyorsun Gençlerbirliği nerde yenecek mainz'ı hemde 4 kere değil mainz almanyadaki hiçbir takımı yenemez genclerbirligi .

Türk futbolunun halini bilmesek inanacagiz yani.

Sallamanin da bir sınırı var bu kadar atmayın.

4,5 baş takımlar hariç(Bayern,Dortmund ,Leverkusen vs) Türkiye liginde her takım düşen Kayseri bile Alman sıra takımlarıyla eşit seviyede oynar.Uefa Kupasında son 32'de sadece tek alman takımı vardı bu sene o da elendi hemen gruplarda gelen geçen koydu Almanlara.Burda iş yapmayan Halil, Mainzla aynı puanda olan Ausburgun en kaliteli bikaç oyuncusundan biriydi.Saha yeşil,defanslar soft,oyuncular genç olunca o lig iyi olmuyor sadece pazarlama harikası oluyor.Gençlerbirligi Mainzla aynı seviyede takımlar.

@Umur Öztürk

Tamam adamı beğenmeyebilirsin ona birşey dediğim yok.

Lakin verdiğin örnek rezalet.

Bir bakıma bizim şikeli rezil ligimizi Bundesliga dan üstün tutmussun.

Yoksa gelecek adam Skibbe gibi de olabilir senin fikrindir.

Şahsi görüşüm skibbeden 5 gömlek üstündür o ayrı.

Kadromuzu korusunlar (Muslera,Melo,Sneijder), 2-3 nokta atisi yapsinlar, basina da Tuchel´i getirsinler, sorumluluk benim beyler.

Basarisiz olursak bulun beni :)

Mancini yerine başka bir hocayla anlaşıp gönderseydik , şimdi burada Tuchel'i istemeyenlerin çoğu Mancini diye tutturucaktı .

(Mancini'nin kalmasını isterdim o ayrı)

Millet transferleri bitirdi doğru düzgün birini gecirsinler artık takımın başına

"Genc futbolcu" dersin, "bize olmaz, tecrubeli lazim" derler, "genc antrenor" dersin, "bize olmaz, bize tecrubeli lazim" derler. Ne ligmis, ne ulkeymis Turkiye yahu, emekliler ulkesi. :D

Bu kafayla Drogba gibi oyuncuları 1 sezon alıp oynatıp yerine oyuncu ararsın ...

Eto gelir 1 sene oynar gider , istikrar diye ağlarsın :(

Denizli bu sene için iyidir iyi. Bütçe falanda istemez 2 kanat alın yeter der geçer.

arkadaslar bu sene icin demek veya bu sene cok onemli demek veya dorduncu yildiz cok onemli demek ne demek allah askina.

ben bu mantigi anlamiyorum.

nedir bu dorduncu yildiz muhabbeti. cocuk mantigi.

ne fark eder dorduncu yildizi simdi takmak veya bir sene sonra takmak. tabii gonul ister sampiyon olalim ama dorduncu yildizi takana 3 ekstra sampiyonluk vermiyorlar.

yani demek istedigim onumuzdeki senenin sampiyonlugunun ne bileyim 2017deki veya 2036daki sampiyonluktan hicbir farki yok.

sampiyonluk sampiyonluktur.

sacma bir yildiz isi cikardilar basimiza.herkes dorduncu yildiz diyor. birkac sene oncesine kadar bu sacma yildiz sistemi yoktu bile.

bana cok sacma geliyor.

bu arada kusura bakma renktas. mesajdan alinti yaptim ama sana direk degil bu mesaj. boyle bircok mesaj gordumde bir cevap yazmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt