Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş santrafor almak hele hele yabancı santrafor almak saçmalıkken. Birde Gyan gibi sıradan dümdüz bir adama paramı verir bizimkiler. Sınır 5+3 artık yabancı almamalıyız. Alacaksakda süperstar olmalı bu.

ayni fikirde degilim yerli suan avrupada da yarisabilecek forvet görmüyorum ,gyan sadece bir öneride o begendiginiz emenike den daha iyi futbol oynuyaor gyan ,su acik ve net eger biz önümüzdeki sene burak,umut (alinirsa) Mevlüt bunlarla yola cikarsak gruplarda bile cikamayiz.

ayrica superstar forvet bu yönetim almiyacak ,yoksa bir tanesinde bonservisi elindede bizimmi haberimiz yok.

eger türk forvetleri ile yola cikacaksan kanatlarin roket gibi olamasi lazim ,senin kanatlarinda gercek kanat oyuncusu olarak sadece bruma var o hayrovic dingilini saymiyorum zaten aadam berbat.

Bence As kanatlarımız Olcan ve Bruma olmalı. Ama Choupo-Moting'ede hayır demem.

eger türk forvetleri ile yola cikacaksan kanatlarin roket gibi olamasi lazim ,senin kanatlarinda gercek kanat oyuncusu olarak sadece bruma var o hayrovic dingilini saymiyorum zaten aadam berbat.

olcanı alırsak o iş tamam zaten alternatifleride Aydın-Amrabat keşke Aydın yerine daha iyisi olsa Amrabat her zaman iş yapar.

Bruma

Olcan

Amrabat

Endogan

Aydın kanatlar

Sneijder

Emre

Yunus Malli (alınırsa) forvet arkası

Burak

Mevlüt

Umut forvetler

Skor yükünü bu aslanlarımız çekecek gibi.

Bu sezon sorunumuz kanat oyuncusu olmamasi di

gelecek sezon icin 2 tane kanat oyuncusu geliyor zaten

1. Bruma

2. Erdogan Andli

ve 1/2 transfer

1. Olcan

2, Tore belki

Bence gayet basarili

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak

lig kadrosu.​

bana sorarsan bu yıl ŞLde eğer 2 yıl önceki grup gelmezse çıkamayız Roma,Lpool,Monaco gibi takımlar geliyor 3.olup uefada finale yürümek daha mantıklı bu oyuncular rahatlıkla taşır zaten

iste aslinda buna gerek yok 3 tane yabanci transferi bu takimi sl liginde bir üst tura cikarmak icin yeticek tabiki yerli transferide yapicaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt