Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yerli kanat kesin almak lazım. Orta sahada alternatif yok. Yedeğe de yerli stoper gerek.

Ne yabancı hayranısızınız abi ya. Barça 5 yabancıyla Dünyanın en iyi takımlarından biri. Bayern ve Dortmundda öyle.

tuchel in bizde ne tarz bi yönetim sergileyeceği belli değil ama mancini gibi sürekli oyuncuların yerini değiştirip sürekli sistem değişikliği yapsa bile desteklememiz lazım taraftar olarak hemen eleştirmeye başlamamalıyız. tek şartımız var sahaya çıkan takım her zaman tuchel in hırsını yansıtmalı sahaya. mancini de eksik olan en önemli şey hırstı. galatasaray bi his takımıdır, hırs olmadan başarı olmaz

Elimizde 12 tane yabancı oyuncu varken halen yabancı oyuncu tatavası yapanlara selam olsun

tamam iste bunuda yönetim yapicak .

muslera

sneijder

melo

bruma

telles

chedjou-takas ve ya kiralik isteyenide var

dany-takas veya kiralik isteyenide var

amrabat-malaga bekliyor

hajrovic-gitti

ontivero-kiralik

drogba- gitti

burdisso - gitti

iste aslinda buna gerek yok 3 tane yabanci transferi bu takimi sl liginde bir üst tura cikarmak icin yeticek tabiki yerli transferide yapicaksin.[/QUO

PSG-Lpool-GS-Roma şu grup gelse çıkabilirmiyiz sence? artık çoğu takımın bizden 3-4 kat fazla bütçesi var örneğin Sunderland bile 25m euroluk adam alabiliyor bizimkiler yayın gelirlerini artırmadıkça ve yabancı kural değişmedikçe yarışamayız

Yabancı transferi olursa Stopere olur baska olmaz. Çok ümitlenmeyin yabancı forvet falan.

dogru katiliyorum yabanci siniri ne yazikki bir engel ama yapacak birsey yok elimizdeki en iyi imkanlarla yarismamiz gerekiyor

Tuchell ofansıf mı oynatıyor takım yanı dızılış şeklı nedır yoksa savunma agırlıklı mı

Ontivero'yu Sampdoria istiyormuş.Bence zarar etmeyeceksek verelim.Onun yerine Mainz'da oynayan Kamerun'lu Moting var , o daha hazır bir topçu.Yedekten girip iş yapabilir.

Semih

Selçuk

Burak

Tarık

Olcan

Bu yerlilerin hepsi Avrupa maçlarında başarılı olabilecek yerliler. Ek olarak kendini geliştirirse Koray ve Tuchelin takımından Yunus Malli takıma kazandırılabilir.

Tuchell ofansıf mı oynatıyor takım yanı dızılış şeklı nedır yoksa savunma agırlıklı mı

tuchel mantıklı olan ne ise onuoynatır.

rakip diyelim real ve 4231 ile karşımıza dizilecek.

bu dizilişe göre formasyon oluşturur.

yani realin karşısına 433 yada 4231 ileçıkmaz.

amaç rakip güçlüyse onun geometrik dizilimini bozmak , rakip zayıfsa onu domine etmektir.

Benim Tuchel hakkında okuyup dinlediklerimden anladığım budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt