Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thomas Tuchel baya ciddiye binmis artik sanirim. En dogrusu da budur. Ama iyi kadro sart.

Dün baska uzun bir röportajini izledim, kendine cok güvenen biri Thomas Tuchel.

Sampiyonluga oynamak ve CL´de basarili olmak istiyorum diyor.

Hayirlisi olsun. Ben sahsen cok sevinirim

Tuchell ofansıf mı oynatıyor takım yanı dızılış şeklı nedır yoksa savunma agırlıklı mı

Elindeki kadroya göre ve rakibe göre bir taktik anlayis belirler, ama bu Mainz´da böyleydi. Baska caresi yoktu.

Galatasaray´da ofansif futbol oynatacagindan ve hücum presi uygulatacagindan emin olabilirsiniz.

Taktiksel anlamda cok yetenekli ve cok basarili bir isim. Almanya´da bu konuda cok takdir edilen bir isim.

Schürrle, Holtby gibi isimleri yildizlastiran kisi de Tuchel´dir. Oyunculari hic elinde tutamadi maalesef.

Hep sifirdan baslamak zorunda kaldi. Bu gecis dönemlerinde ara ara bocaladilar, ama bu dandik takim icin de cok normal bu.

Ama herseferinde basarili olmayi da basardi (olumsuzluklara ragmen). Artik büyük bir kulüpte calismayi haketti.

Illa şu gelsin bu gelsin demiyorum ama gerçekten emek verecek bir hoca gelsin istiyorum. Hem emek versin hem saçmalamasın. Rijkaard gibi Barış ve Mustafa Sarplı takıma oyun içinde insiyatif veren tembelleri görmek istemem.

Mancini gibi sürekli farklı dizilişte farklı kadrolar çıkarıp fıtık etmese bari. Bir sistem ve bir kadro ile oynayalım artık.

böyle bir transfer nöbeti ben hatırlamıyorum

hatırlayan varsa söylesin

temmuza merdiven dayadık

tek transfer yok

hadi almadık-alamadık eyvallah

yahu elde tonla ıstaka oyuncu var

1 tanesi bile gönderilmez mi ya

Tuchel gelirse Salih Dursun'u kazanır belki hala ümitliyim ondan..

Elmander tam Tuchel'in sisteminin oyuncusu

(Bir Elmander bulmamız lazım , Elmanderden bize yar olmaz artık)

tamam iste bunuda yönetim yapicak .

muslera

sneijder

melo

bruma

telles

chedjou-takas ve ya kiralik isteyenide var

dany-takas veya kiralik isteyenide var

amrabat-malaga bekliyor

hajrovic-gitti

ontivero-kiralik

drogba- gitti

burdisso - gitti

6.5 e aldığımız chedjou yu kiralarsak divan kurulunda aysalı gömerler. Takas ihtimali zaten 0. Amrabat ı 8.5 e aldık Malaga 2 milyondan fazlasını vermiyor. O iş de yaş. Dany için de takas çok zor. Takas yapmayı sanırım çok kolay sanıyorsun takas piyasası(kliring) eskidendi 2000 lerin başında falan artık her klüp keş çalışıyor. Daha hesaba katmadığın eboue var. Beyler çok fm oynuyorsunuz gerçek piyasayı da fm gibi kolay sanıyosunuz. Hemen Onu al bunu gönder oldu bitti al sana fıstık gibi takım felsefesiyle olmuyor malesef. Elindeki oyuncudan max verimi almak gerekir. Örneğin amrabata 8.5 verdiysen hatalı bir transfer de olsa sana talipleri min 6 milyon vermedikçebu adamdan sonuna kadar faydalanacaksın. Bakınız chelsea; torresi 55 milyona aldılar 3 yıldır takıma katkısı çok az ama yinede maliyetinden dolayı alıcısı da olmadığı için takımda.

Hitzfeld yerine Tuchel daha mantıklı olur gibi. Biri emekli olacak artık, diğeri kariyerinin başında sayılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt