Burada ismi çıkan teknik damlar hakkında öyle kesin yorumlar yapılıyor ki pes doğrusu.
Tuchel olur olamaz, löw olur olmaz, Ramos iyidir veya kötüdür analizlerini, kararlarını burada kimse vermez. Çünkü kimse bu adamları tanımıyor.(Tanımıyor derken evet isim olarak bilinir ne bileyim bir takım başarıları söylenir fakat başarılı olur veya olmaz gibi kesin yargılar için bu tanıma yetmez.)
Burada söylememiz gereken yönetimin bu isimleri çok iyi araştırmaları gerektiğidir.Futbolcudan anlarmı, Otyuncudaki o futbol bilgisini görmesi çok önemli.Daha çok parametre var tabiki..
Bazıları hala kadronun yeterli olduğunu falan söylüyor.Buna kesinlikle katılmıyorum.Sadece geçen sene devre arasında değil son senelerde transferde inanılmaz fiyaskolara imza atılmıştır.Biraz doğru transfer dönemleri yapılsaydı şimdi çok rahat transfer hamleleri yapılırdı.
22 kişilik kadroda 15 tane oyuncunun gönnerilmesi gerektiği konuşuluyorsa bu kadronun yetersiz olduğunu gösterir.
Sen bu takıma ciddi bir revizyon yapmazsan seni hiç bir teknik adam kurtaramaz.
Ve hala transferde somut adımlar atılmış değil. Bu koca bir fiyaskodur. Yabancı sınırı mazereti uyduruyorlar, o zaman sormazlar mı adama yerli oyuncu neden almıyorsun diye..
Olcan ve Gökhan Töre çoktan alınmalıydı. Gökhan töreye bk atanlar şunu inansın hem şikeci fenerde hem bjkde para olsaydı bu adamı bize bırakmazlardı. Bu konuıda Adamaların yöneticilerinin bizim yöneticlerden çok daha iyi oldukları bir gerçek.
Umut gitmiyorsa Mevlüte gerek yok.( Umutun yerine kesinlikle isterim)
Seneye Burağa güvenilmemeli.
Gökhan İnler kesinlikle alınmalı. En son Fransa maçında izledim tabiki 5 yediler diye bk atanlar olacak ama bize çok müthiş katkı verir. Oyun bilgisi öne doğru sol sağ ayakla farketmiyor pasları çok klas.
Mesela Şu Bursasporlu ozanın isimi neden bizle değilde şikecilerle geçer. Şu an en potansiyelli yerli olduğunu düşünüyorum.
Ve elinde o kadar düşünmediğin oyuncu var bunları takasta kullanamıyorsun.
Olcan
Töre
Gökan İNLER
Ozan
Yerli olarak Öncelik bu adamlar olmalı.
Yabancı olarak bir kanat bir forvet birde stoper kesinljkle alınmalı.
ör; Adil Rami, bonservisi elinde Gomis, Eto ve kralık kanat Şakiri gibi. İsimlere takılı kalmayın. Bu mevkilere kesinlikle takviye şart.