Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok tuchel asarmis kesermis dovermis gorende isid militani transfer ediyoruz zanneder ne kadar buyutuyorsunuz akil mantik isi degil benim gozumde skibbe gibi biri su asamada.

yabancı sınırı sorunu çözülmeden transfere büyük bütçe ayırmak mantıksız latin amerikada afrikada çok daha uygun fiyata belkide bonservis ücreti vermeden oyuncu almak verken burda kalitesiz yerli oyunculara 5 milyon Euro bayılmak enayilik öncelikle gs ın federasyonda söz sahibi olması lazım bunun için çalışılmalı kaliteli yerli oyuncuları zaten bize zarar vermek için almamıza bile izin vermezler talip olduğumuz oyuncuya hamitte olduğu gibi inadına talip olup fiyat yükseltirler o yüzden tek hedef yabancı sınırının kalkması olmalı bu Galatasaray için hayati öneme sahip !!

haklımı sizce oğuz tongsir ???

[attachment=11199:capture-20140622-180638.png]

Ekli dosyalar

• capture-20140622-180638.webp
    capture-20140622-180638.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 333
TUCHEL!!! :016::016::016::016:

Kap aciklamasi sali günü geliyor diyorlar, ama ben inanmiyorum acikasi. Yönetim bu kadar müthis bu kadar mantikli bir hamle yapmaz. Yine Moyes,Löw gibi Kazma TD getirmek istiyorlar.

Oğuz Tongsir hayatında Tuchel ismini duymamıştır.Yanlız yanlışlıkla spor yazarı olmuş.Modacı filan olabilirdi.O tarz onda var.

Teo koşuma tarzı filan kibar adam Oğuz Tongsir.Giyinişi filan o tarafa kayması daha iyi olur.Bıraksın bence futbol yorumculuğunu.

halit turkiyede futbol yorumculugu yapmak icin aranan ozelliklerden 1.futboldan anlamamak 2.sikecilere yalakalik yapmak bu dogrultuda bu sahsin turkiyede futbol yorumculugu yapmasi normal

1. Madde saçma. Terim son zamanlarda aşırı saçmalamaya başlamıştı ki, başkan rahmetli mali biraand'ın programına katıldığında ergen bir fenerlinin " sizde başkan fatih terim mi yoksa siz misiniz? " Sorusuna bile sahada terim cevabını verebilmiş birisidir. Olaylarrı buraya getiren terimin egosu ve bitmeyen tribidir.

2. Madde doğru.

3. Madde yanlış. Çünkü kendisi zaten pahalı transfer mevzusundan ve yanlış hoca olduğundan bahsetmiş. Yanlıştan dönebilmiş ve göndermişse doğru yapmıştır. Kısacası yine saçmalamış.

4. Madde ise adamı tanımadığım için bir şey söyleyemem ama bakış açısı çok yanlış. Buraya çok kariyerli hocalardaa geldi ama başarılı olamdı.

halit turkiyede futbol yorumculugu yapmak icin aranan ozelliklerden 1.futboldan anlamamak 2.sikecilere yalakalik yapmak bu dogrultuda bu sahsin turkiyede futbol yorumculugu yapmasi normal

Öncelikle Türkiye de futbol yok onu belirteyim.Bizi kandırıyorlar.Yorumculuğa gelirsek haklısın bence.Namuslu adam kalmadı(Çok az) maalesef.

Moting yeteneksizin önde gideni,onu tavsiye edenler ya Bundesliga izlememis yada futbol cahilleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt