Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene futboldan soguyan tek ben miyimmm, tum galatasaray'li arkadaslarim aynı seyi soyluyor, yeni sezonda toto ligi izlenmez

1. Madde saçma. Terim son zamanlarda aşırı saçmalamaya başlamıştı ki, başkan rahmetli mali biraand'ın programına katıldığında ergen bir fenerlinin " sizde başkan fatih terim mi yoksa siz misiniz? " Sorusuna bile sahada terim cevabını verebilmiş birisidir. Olaylarrı buraya getiren terimin egosu ve bitmeyen tribidir.

2. Madde doğru.

3. Madde yanlış. Çünkü kendisi zaten pahalı transfer mevzusundan ve yanlış hoca olduğundan bahsetmiş. Yanlıştan dönebilmiş ve göndermişse doğru yapmıştır. Kısacası yine saçmalamış.

4. Madde ise adamı tanımadığım için bir şey söyleyemem ama bakış açısı çok yanlış. Buraya çok kariyerli hocalardaa geldi ama başarılı olamdı.

Katılıyorum

Az önce, masa lambası kılığında, Tuchel'in evine sızdım. Evde eşyaları enteresan bir formasyonla yerleştirmiş kafam karıştı ama beğendim. Salonun önünden geçerken içeriye şöyle bir göz attım. Arkada dört sandalye, onların önünde ikili küçük koltuk biraz ileride 3'lü büyük koltuk ve en önde de LCD TV vardı. Buradan anladım ki hoca 4-2-3-1 formasyonunu benimsemiş. Bu da bence uygun bir formasyon. Bu sebepten dolayı o an bir sevinç yaşadım. Derken üst kata çıkıp hocanın odasına intikal ettim. Masada duran bilgisayarın başına geldiğimde alet açıktı. Masaüstünde Galatasaray analizler diye bir klasör gördüm. Hemen açtım. Son iki senenin maçlarını full indirmiş, torrentten çekmiş büyük ihtimal. Yanlarında txt olarak notlar kaydetmiş. Belli ki müthiş bir analiz ve inceleme içerisinde. Bu bile hocanın başarılı olacağını gösteriyor,çalışkan bir adam. Ardından gözüm duvardaki saate takıldı. Saat tam 3 tü. Buradan da kendisi ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık oldugu sonucuna ulaştım. Sonra evden hızlıca uzaklaştım. Tuchel hocamız hepimize hayırlı olsun.

Belika da ikili dmc de iki tane bonussimo :D

* LG G2 Tapatalk *

Tuchel'in dar kadro ile çalışmayı sevdiği yazıyordu.Bu bizim için avantaj takımdaki gereksizlerden kurtuluruz.

Tuchel sıradan

Hikmet Tolunay Abdullah vs mükemmel

Simeone Klopp final oynatmış adamlara

helal olsun diyorlar

Biz alalım böyle adam olmaz

60lı yaşta gelince dede

rahmetli toprağı bol olsun Arogones misal

Günlük haftalık yorum yapan yorumcularımız

Önce bu zihniyetler temizlenecek

Başkası yapınca helal olsun

Bizden biri yapınca burası Türkiye

Burayı böyle yapan sizin zihniyetleriniz

DK olmasaydi kafayi yerdik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'ın yanına ayağında tup tutan Huntelaar tarzı bir forvet gelmezse işimiz yaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt