Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel gelirse şaşırırım gerçekten çünkü Ünal Aysal, Fatih Hoca gittikten sonra da taraftar istedi diye Bielsa ile görüşülüyor haberleri çıkıyordu. Bu durumda ona benziyor. Misal Mustafa Denizli ile anlaştı ama taraftar için Tuchel haberleri mi çıkartıyor acaba?

Çikolata yerken dişim kırıldı beyler. Ulan 21 yaşındayım en önemli dişimi kaybettim.

Tuchel , Fener'i 2 transferle geçeriz gibi bir açıklama yaptıysa gelmesin. Bizim derdimiz fener mi hodja , daha büyük şeyler kovalıyoruz biz ona göre geleceksen gel.

Türkler hazira konmaktan baska birsey bilmez. Basariyi gördükten sonra da "Biz neden yapmayiz ki?" diye ahkam keserler.

Valla burda herkes dünyanin en iyisi Klopp diyor. Mainz´tan getirseydik, yönetimin ne anasi ne bacisi kalirdi.

Klopp´un transfer ettigi oyunculari biz transfer etseydik, yine ne analari ne bacilari kalirdi.

4-5 abidik Polonyaliyla CL finali oynadi adam mesela. Kadrosunu hicbirzaman asiri begenmemisimdir.

Yok Kagawa Magawa, o zamanlar biz alsaydik, kalp krizinden giderdik sanirim.

Alman hocalari kücümsemeyeceksin, özellikle gözde olanlari. Tuchel de cok gözde mesela.

Kadromuz gayet iyi. 2-3 nokta atisi yapilsin, bak ne oluyor. Tuchel dogru secim.

Ağzından bal damlıyor ve çol yerinde yorumların var bayılıyorumsenin adını görünce uzun da olsa okumadan geçemiyorum renktaşım

Bu yerli sınırlaması ve sahip olduklarımız yerlilere kayda değer takviye yapılmadığı sürece gelecek yabancı/ülke futbolunu tanımayan bir hocanın başarılı olması çok zor hele gelen isim Tuchel gibi taraftarın tamamını tatmin etmeyecek bir isimse en fazla devre arasına kadar ömrü olur çünkü puan kaybetme,kötü oynatma lüksü olmayacak şu an olaya romantik bakanlar illa gelsin diyenlerde o gün arkasında duramayacaklar rüzgarın şiddetinden, bilmiyorum bizim ülkemiz uzun vadeli planlara uygun değil ne futbol açısından ne başka bir alanda anlık kısa vadede başarıya ulaşacak bir isim bulmalıyız sanırım her zaman yapmaya çalıştığımız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt