Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevlut Erdinc'de kendi menajeri tarafindan Galatasaray'imiza onerilen isimlerden biri..

Mevlut artik belli bir yasa geldi ve para kazanmak istiyor.

Yonetim 1-2.5 milyon€' ya olabilir mesajini verince menajeri ST.Ettien baskaniyla anlasmaya calisiyor.

Yani olursa olur olmazsa alinmayacak. Yani anlayacaginiz pek sicak bakilmiyor..

Mevlut Erdinc'de kendi menajeri tarafindan Galatasaray'imiza onerilen isimlerden biri..

Mevlut artik belli bir yasa geldi ve para kazanmak istiyor.

Yonetim 1-2.5 milyon€' ya olabilir mesajini verince menajeri ST.Ettien baskaniyla anlasmaya calisiyor.

Yani olursa olur olmazsa alinmayacak. Yani anlayacaginiz pek sicak bakilmiyor..

2.5 milyon a kimse satmaz Mevlut u, en az 4 verecen ki olsun o transfer.

Tuchel'a fazla kaptirmayin diyorum. Luce'de oldugu gibi herkes bir beklenti icerisine girmis anlasilan..

Mainz'in forveti olan Moting'den bahsettiğine emin misin? Konyaspor ciddi şekilde ilgileniyor. Hatta İtanje ikna etmeye çalışıyor.

Valla Fatih Demireli'ne baya güvenirim Alaman ligi hususunda.Canlı yayında dedi.Tuchel ile kendini buldu ve İnter kendisine teklifte bulundu dedi.

kiskandin analizimi tabiki..yazdin :D

bunun amanca versionu var mi? xD

hayir arif böyle bir sey düsünme lütfen ben bu analiz net'te gördüm ve buraya koydum, almanca yok maalesef senin analizi de okudum ve cok begendim bro.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pmKSmTMp-jQ[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sZ75jYt3HI0[/media]

bunu izle cok iyi:)

Moting nasil topcu

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu engin verel denen adam masal anlatıyor. Teknik analiz, bilgi sıfır. Kalkmış ersun yenal üzerinden tucheli değerlendiriyor ve eminim ki ilk kez duymuştur ismini. Bedavadan para kazanıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sadece olanlari aktariyorum..

Mevlut icim biz teklifte bulunmadik. Mevlut'un menajeri ayarlamaya calisiyor.

Yonetim olarak sartlar sunuldu, eger menajeri o rakamlara ayarlayabilirse alinabilir mesaji verildi.

Olan biten bu.

O is oyleyse olmaz ozaman..

Bu engin verel denen adam masal anlatıyor. Teknik analiz, bilgi sıfır. Kalkmış ersun yenal üzerinden tucheli değerlendiriyor ve eminim ki ilk kez duymuştur ismini. Bedavadan para kazanıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sikecilerin genlerinde sigirlik var,zamaninda hagi ile revivo ve balici kiyasliyorlardi bildigin süzme bunlar

Tuchel haberleri gercek degil, yonetim taraftarin buyuk bir kisminda hayal kirikligi yaratacak bir isim ile anlasti.

Tuchel ile anlasamadik demeclerini okuruz..

"Tuchel haberleri gercek degil, siparis" diyorsun. Ben anlamadim, yonetimin ne gibi bir kazanci olabilir, eger taraftarin hoslanmayacagi bir isim getireceklerse, once taraftarin istedigi bir ismi ortaya atmaktan? Bu daha cok tepki cekmez, onlari daha beceriksiz gostermez mi?

Çupo Moting'i de getiriyor imis yanında.Ben begenmedim son Kamerun macında ama genel olarak uzun vadeli izleyen elemanlar yorum yaparsa daha saglıklı olur tabii.

Burak banko oynayacak, Moting de alternatifi olsun, sonucta bedava diyorlarsa bilemem.

Ama yabanci oyuncu olarak Galatasaray´a yakistirdigim birisi degil.

Özellikle Burak´tan cok daha fazlasini bekleyen bir taraftar toplulugu olarak, Burak - Moting hatti yetersiz kalir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt