Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeri gelmişken ufak bi açıklama yapayım bari.

Forumda yaş sınırı yokken kendini 27 yaşında gibi gösterip, gerçek yaşı ortaya çıktığında bunu inkar eden ve buradaki üyeleri kandırmaya devam eden bi arkadaştı kendisi. Ha "insanlar yazdıklarımı ciddiye alsın" diye düşünüp yaşını olduğundan büyük göstermeyi amaçlamış olabilir, bi yere kadar anlarım bunu gereksiz bir şey olsa da yaptığı... Ceza almasına da sebep olan şey bu değil tabi ki.

Uyarıları hiçe sayıp Forum Kuralları'nda yer alan maddeleri ihlal etmeye devam eden ve sonucu olarak 5 günlük ceza aldığında ise sosyal medyada bunu paylaşan arkadaşımızın mantığı muhtemelen "ulan ben ne yaptığımı biliyorum ama Twitter bilmiyor, söveyim bari" şeklindeydi. İnsan olduğumuz için bizim de hata yapma ihtimalimiz var tabi, fakat bu durumu bize aldığı ceza için itiraz etmek yerine Twitter'da hakaret ederek paylaşması artniyet göstergesidir. Sonrasında yazdığı küfür ise artniyetin de ötesinde çok küçük bi davranış ve bu arkadaşın küçük işlerle uğraşmayı ne kadar sevdiğini bir kez daha kanıtlayan bi hadise. Umarım ettiği küfürleri sineye çekebilecek kadar geniş olamayışımızı anlayışla karşılar yoksa üzülürüz (!). :(

Tuchel Yetenekli bir hoca ama Tr´de teknik direktör olmak için yetenekten fazlası gerekiyor...

Bence Ersun Hoca kadar potansiyelli bile değil... Bakalım neler yapacak...

bos.gif

bos.gif

Antu :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Olcan´in yaninda bide Töre´yi alsalar keske. Gurbetci. Tuchel onun dilinden iyi anlardi. Cok faydali olurdu.

Moting'in büyük eksikliğinden biri de pozisyon yakaladımı sonunu getiremiyor.Ama teknik olarak Burak'tan iyidir.Benim izlediğim kadarı ile söylüyorum.Bu sezon serbet kalıpta alamadığımız bir topçuya üzülüyorum oda Drmic.Bu adamı görmeyen scout,yönetim herneyse kördür kör.

"Tuchel haberleri gercek degil, siparis" diyorsun. Ben anlamadim, yonetimin ne gibi bir kazanci olabilir, eger taraftarin hoslanmayacagi bir isim getireceklerse, once taraftarin istedigi bir ismi ortaya atmaktan? Bu daha cok tepki cekmez, onlari daha beceriksiz gostermez mi?

3puan.com'a bir yonetici tarafindan fisildandi bu isim.

Hajrovic rezilligini unutturmak, gundemi degistirmek icin.

Simdi taraftarin buyuk bir kismi Tuchel'i isteyince, o yonetici de sasirmis.

Unal Aysla 2 farkli aciklamasi oldu

1.si; Tuchel ile konusmuslugumuz yok

2.si ise Tuchel ismi benimsenince oldu.

Oda gorusuruyoruz mihvalinde birseylerdi.

Lucien Favre, 2. Michel Preud'Homme 3. Ise Tuchel'i istedigimi bilmeyen yok galiba.

Insallah yanilirim baska sozum yok :D

3puan.com'a bir yonetici tarafindan fisildandi bu isim.

Hajrovic rezilligini unutturmak, gundemi degistirmek icin.

Simdi taraftarin buyuk bir kismi Tuchel'i isteyince, o yonetici de sasirmis.

Unal Aysla 2 farkli aciklamasi oldu

1.si; Tuchel ile konusmuslugumuz yok

2.si ise Tuchel ismi benimsenince oldu.

Oda gorusuruyoruz mihvalinde birseylerdi.

Lucien Favre, 2. Michel Preud'Homme 3. Ise Tuchel'i istedigimi bilmeyen yok galiba.

Insallah yanilirim baska sozum yok :D

Gündem mi kalmış ortalık ta.Sanki hoca varda gündem oluşturuluyor.Tek gündem hoca.Kim olursa zaten konuşulacaktı

Iyi de Aysal bizzat Antalya'daki GS'liler dernegi toplantisinda cevap vermis sorulara "Tuchel listemizde" demis?

O 2. Aciklamasi oncesindeki aciklamasini bulmaya calisin.

Yoneticilere ozellikle bazilarina yakin olan 3.puan.com'dan uzak durun.. Luce gelecekti hani? O zamanda dedim oyalaniyoruz diye. Yine ayni oyun donuyor..

İçimizde ki ajanı buldum Nuri.Burda ilk o ismini ortaya attı.Tiz kellesi vurula.Tel Allah'ım.

Tuchel gündeme geldiğinden beri her yerde konuşulan bir şey var.Sabretmemiz gerekir diye.Eğer gerçekten bir şeyleri değiştirir, yanlışında ısrar etmez ve elindeki kadrodan potansiyeli kadar verim alabilmeyi başarırsa taraftar sabreder bence.Yani ilk fırsatta asmaya kalkmaz ki bu takım potansiyelini ortaya koyduğunda bir olmazsa ikinci senede zaten şampiyon olur.

Aynı şekilde bu takıma hırs ve motivasyon kazandırması da gerekecek ve bunu da başarırsa taraftar olumlu tepkiler gösterecektir kendisine.

Tuchel'de tek endişem bizim oyuncular topluluğu. Mancini'yi kale almayan oyuncuların Tuchel'i kale alacağını sanmıyorum. Asıl çözmemiz gereken mesele bu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt