Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gercekten Ilginc..Alman Medyasinda hala bir sey yok. Sadece 1-2 Haber var onlarda de "Türk Medyasina göre.." diye basliyor. :D Ilginc...

Gidip de takimin basina Low/Hitzfeld ikilisinden birini getirirlerse benden destek beklemesinler taraftar olarak. Ne halleri varsa gorsunler o zaman.

yakupcinar @yakupcinar · 50 Min.

Tuchel taktik. Taraftar Teknik Direktor nerde demesin diye. G. Sarayi calistiracak teknik direktor suan dunya kupasinda takiminin basinda.

ya böyle bir sey görünce inanilmaz agresif oluyorum aaaaaaaaaaaaaa

Ya ne lucie favre'si

Michel preud'homme kim ya sarap parfum markasi mi?

En iyi alternatif tuchel.. Yalniz o da bizim saibeli ve cirkef pis'ligte yapamaz gibime geliyor kafayi yer gelirse

Tuchel bir mac sonu roportajinda fatih terim vari bir aciklama yapmisti: "hakemler bana karsi cephe almislar. Hakem seminerlerinde beni kotu ornek olarak gosteriyorlar" diye

Bu adam her mac sonu hak mahrumiyeti yer tribhnde oturur :asd:

Ya ne lucie favre'si

En iyi alternatif tuchel.. Yalniz o da bizim saibeli ve cirkef pis'ligte yapamaz gibime geliyor kacayi yer gelirse

Tuchel bir mac sonu roportajinda fatih terim vari bir aciklama yapmisti: "hakemler bana karsi cephe almislar. Hakem seminerlerinde beni kotu ornek olarak gosteriyorlar" diye

Bunu okuyunca aklıma hep bu İlluminati terör örgütünün luciferi(şeytan) aklıma geliyor.

Ya ne lucie favre'si

En iyi alternatif tuchel.. Yalniz o da bizim saibeli ve cirkef pis'ligte yapamaz gibime geliyor kafayi yer gelirse

Dalga gectigin Preud'Homme'dan sonra yazdiklarini hangi akla mantikla ciddiye alalim?

Favre 2011'de Monchengladbach'i devraldiginda neredeymis ve cok degil sonraki sene acaba ligi kacinci seviyede bitirmis bir bakar insan.

Cikardigi futbolculara, oynattigi oyunu insan bir arastirir.

Barcelona Monchengladbach'i arat..

bazıları kendi dediğine kendi inanıyo,başkalarını da inandırmaya çalışıyo.boş işlerle uğraşmayın arkadaşlar.forumdakilerin umudunu da kırmayın,yoksa ben kalbinizi kırarım.

Yönetim tuchel le görüşmemiştir bile daha napıyo bunlar ben anlamıyorum enterasan bi rahatlıkları var

Hesap Makinesi

Dalga gectigin Preud'Homme'dan sonra yazdiklarini hangi akla mantikla ciddiye alalim?

Favre 2011'de Monchengladbach'i devraldiginda neredeymis ve cok degil sonraki sene acaba ligi kacinci seviyede bitirmis bir bakar insan.

Cikardigi futbolculara, oynattigi oyunu insan bir arastirir.

Barcelona Monchengladbach'i arat..

1 sezon bir cikis yakalamis baska?

Herrha'yi da calistirdi elde var kocaman bir 0

İstemem

Tuchel'in schalke ve leverkusen gibi takimlari reddetmesi de enteresan

Yurtdisindan (ingiltere) teklif geldiyse unutabiliriz zaten

Yalnız taraftarda Tuchel'e karşı inanılmaz bir beklenti ve sempati oluştu. Yani Luçe gelse bu kadar olurdu. Adamla ilgili saniye başı bi twit atılıyor.

Su noktadan sonra gidip abuk subuk bir adamla anlasirlarsa (ki buna su anda ismi geçen nerdeyse bütün teknik direktörler diyebiliriz) yönetime karşı çok ciddi bir tepki oluşur.

Tuchel de gelmezse taraftar yönetimi boğar

Hesap Makinesi

1 sezon bir cikis yakalamis baska?

Herrha'yi da calistirdi elde var kocaman bir 0

İstemem

1 senelik mi? Yahu madem tanimiyorsun, takip etmiyorsun bari yorum yapma :asd:

Kumeye dusmekten kurtardigi sene uefa'ya tasidi yil 2012.

o gunden beri ISTIKRARLIK OLARAK

4-7 sira da bitiriyor Monchengladbach.

Ustelik Reus, Dante gibi oyuncularin yokluguna ragmen. Bu sene de Ter Stegen gitti. Hala ne yapti diyorsun.. Oynattigi topu izle once.

Bilmiyorsan anlatayim, once takim 16 sirada bitirdi. Favre'nin geldigi ilk sene 4. bitirdiler son anda CL'yi kacirdilar.

Sonra takimin en iyi oyunculari Reus, Dante gibi oyuncular gisince 8. bitirdiler

Bu sene yine Mainz'in onunde bitirip uefa'ya katilacaklar. Hicbir sey yapmayan adam olan Favre, Monchengladbach'i duzenli olarak Uefa'ya goturuyor.

Bu sene Holtby gibi isimler gelecek, ki o zaman bu yazdiklarini tekrarlamani isterim.

Ustelik Favre bunu cok guzel top oyanatarak yapiyor.. Elinde iyi kadro ile Bundesliga'da kumeye oynamis bir takimi 1 sene icerisinde 4. yapan bir adam..

Favre iyi TD

Ama daha sert deli agresif olan Tucheli tercih ederim

TR de rahat cool vurdumduymazlı kisiler iyi olmuyor

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt