Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bu gercekten Ilginc..Alman Medyasinda hala bir sey yok. Sadece 1-2 Haber var onlarda de "Türk Medyasina göre.." diye basliyor.
Ilginc...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu Almanya'daki arkadaslara soracaksiniz da ben bildigimi yaziyorum sadece..
Taraftarin bu kadar benimseyecegini kimse tahmin etmezdi galiba.
yakupcinar @yakupcinar · 50 Min.
Ya ne lucie favre'si
Michel preud'homme kim ya sarap parfum markasi mi?
En iyi alternatif tuchel.. Yalniz o da bizim saibeli ve cirkef pis'ligte yapamaz gibime geliyor kacayi yer gelirse
Tuchel bir mac sonu roportajinda fatih terim vari bir aciklama yapmisti: "hakemler bana karsi cephe almislar. Hakem seminerlerinde beni kotu ornek olarak gosteriyorlar" diye
Bu adam her mac sonu hak mahrumiyeti yer tribhnde oturur![]()
Tolunay gelsin daha iyi
Ya ne lucie favre'si
Michel preud'homme kim ya sarap parfum markasi mi?
En iyi alternatif tuchel.. Yalniz o da bizim saibeli ve cirkef pis'ligte yapamaz gibime geliyor kafayi yer gelirse
Tuchel bir mac sonu roportajinda fatih terim vari bir aciklama yapmisti: "hakemler bana karsi cephe almislar. Hakem seminerlerinde beni kotu ornek olarak gosteriyorlar" diye
Bu adam her mac sonu hak mahrumiyeti yer tribhnde oturur![]()
Dalga gectigin Preud'Homme'dan sonra yazdiklarini hangi akla mantikla ciddiye alalim?
Favre 2011'de Monchengladbach'i devraldiginda neredeymis ve cok degil sonraki sene acaba ligi kacinci seviyede bitirmis bir bakar insan.
Cikardigi futbolculara, oynattigi oyunu insan bir arastirir.
Barcelona Monchengladbach'i arat..
1 sezon bir cikis yakalamis baska?
Herrha'yi da calistirdi elde var kocaman bir 0
İstemem

Tuchel ismini ilk olarak Mustafa araciliyla 3.puan.com gundeme soktu..