Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem Şener ‏@_ertemsener 41 Sek.

SON DAKİKA! ARDA TURAN GELİYOR! ATLETİCO MADRİD VE GALATASARAY HER KONUDA ANLAŞTI!!! https://www.medyahaber.com/haber/spor/arda-geliyor-madrid-ve-gsaray-anlasti/5079.html…

The title of your home page

Bu Ertem Sener ne serefsiz ya bir Adam ya.

Habere açıp bakmaya gerek yok. Hikayenin ne olduğu belli zaten de, bunlar böyle yaparak usta gazeteci falan olduklarını zannediyorlar ya ona yanıyorum.

Ertem şimdi aynanın karşısında kendisine ne kadar zeki olduğunu söylüyordur muhtemelen.

Kaan baysal a olan ilgi 3-4 ay öncede vardı. yeni bir iş değil. onun dışında bir gurbetçi daha var. 96 lı ilgilenilen. şu an için isim yazamıyorum. birkaç kulüp daha var ilgilenen . ismi piyasada çıkmadı hiç şu ana kadar.

Kaan hayırlı olsun.

Olcan transferinden neden ses yok yahu, takımda sakat Bruma haricinde doğru dürüst bir kanat dahi yok :(

Bu nasıl nöbet yahu korkarım ki geceki perfonmasından sonra klinsmanna dönüş olmaz inşallah

Kaan Baysal iyiymiş baya.

Oğuzhan Kayar,Kaan Baysal,İbrahim Coskun falan bunlar iyi ve potansiyeli olan oyuncular.

Bu tip hamlelerin arttırılarak devam etmesi dileğiyle.

Geleceğimiz sağlam olacak inşallah.

Tuchel gelmezse baya bi hayal kırıklığı olacak çoğu kişide. Bu kadar şartlandırmayın kendinizi bence.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=V0Ywai5XKEU[/media] bu adammı süt oğlan :(

Bu görüntüler çok güzel ama beni düşündüren konu dil sorunu acaba kaç kişi Almanca biliyor ya da Tuchel mi İngilizce konuşacak ya da tercüman mı kullanılacak tercüman kullanılırsa iletişim kopar.

Bu görüntüler çok güzel ama beni düşündüren konu dil sorunu acaba kaç kişi Almanca biliyor ya da Tuchel mi İngilizce konuşacak ya da tercüman mı kullanılacak tercüman kullanılırsa iletişim kopar.

hamit ceyhun ve aykut erçetin almanca biliyorlardır başka bilen var mı bizde bilmiyorum

Hakan Balta

Ceyhun Gülselam

Aykut Erçetin

Koray Günter

Hamit Altıntop

Hajroviç

Umut Gündoğan

Bunlar almanca biliyor.

Wesley Sneijder ise hollanda dili almancaya çok yakın olduğu için çok kolay anlar almancadan. Kendisi büyük ihtimal az çok almanca da biliyodur zaten eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt