Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak Salih Uçan 'ın Roma 'ya transferinde iki yıllık kiralık 4,25 milyon iki yılın sonunda 11 milyon opsiyon , acaba böyle bir seçenek neden var madem opsiyon konuldu neden 11 milyon belki adam patlama yapacak..Bu güzel bir hamle mi yoksa Azize 'nin saçma kafası mı ?

Bielsa serbest kalabilir diyorlar bugün.Böyle bir yaparmıyız acaba?

Bielsa tam bir deli. Adam Marseille ile Sözlesmesi imzaladi ama Antremana gelmiyor.

HADI ALLAHIM LÜTFEN TUCHEL GALATASARAYA GETIRIR BASKA BIR SEY ISTEMIYORUM;HERKESE IYI GECELER.

neden sasiriyorsunki melih?her gun on tane eurovision duzenlersen insanlar forumdan uzaklasir...eurovision'a karsi degilim ama isin mokunu cikardilar artik..ayni olay radyo yayinlarinda da olmustu..

★☆★

Piyasanın Dünya Kupası nedeni ile aşırı durgun olmasının da etkisi var ama tabi haklısın yine de.

Basketbol final maçları, final maçına çıkmama, Dünya Kupası, yarışmalar derken nöbet de öldü.

Ha bence Nöbet de çok gerekli mi dersen o da ayrı bir şey?

Piyasanın Dünya Kupası nedeni ile aşırı durgun olmasının da etkisi var ama tabi haklısın yine de.

Basketbol final maçları, final maçına çıkmama, Dünya Kupası, yarışmalar derken nöbet de öldü.

Ha bence Nöbet de çok gerekli mi dersen o da ayrı bir şey?

nobet umrumda bile degil alpay...

sadece artik abartildigi fikrindeyim,hele 3-4tane farkli eurovision yarismasi duzenlendigini gordukten sonra insan ister istemez soguyor..yoksa sagolsunlar"abi sen niye katilmiyorsun?"diye soranlar teklif edenler cok oldu..katilmadigimdan yada kiskandigimdan dolayi elestirdigimi zannedenler de olabilir ama ben sadece kisisel fikrimi yazmak istedim..

★☆★

sadece artik abartildigi fikrindeyim,hele 3-4tane farkli eurovision yarismasi duzenlendigini gordukten sonra insan ister istemez soguyor..yoksa sagolsunlar"abi sen niye katilmiyorsun?"diye soranlar teklif edenler cok oldu..katilmadigimdan yada kiskandigimdan dolayi elestirdigimi zannedenler de olabilir ama ben sadece kisisel fikrimi yazmak istedim..

★☆★

3-4 tane olayı bence de iyi olmadı, bir şeyi ne kadar sayıca arttırırsan değeri o kadar azalır.

Bir ara bütün televizyon kanallarında gece saçma-sapan SMS'li yarışmalar yayınlanıp duruyordu. Baştan 1-2 kanalda vardı sadece sonra bütün kanallara sıçradı.

Ne bir sinema, belgesel hak getire.

Eurovision'u seviyorum, kafam dağılıyor orada, muhabbet dönüyor ama aynı anda 2 farklı şarkı yarışması da futbol forumunda dediğin gibi çok mantıklı değil.

Ya Arkadaslar Bizdeki Cöpler Ne zaman gidecek

1-)Dany

2-)Chedjou

3-)Gokhan Zan

4-)Umut Bulut

Vs. Gibileri cöpler.

Tuchel bunlari yollamazsaa isimiz yaş beyler.

★☆★

Kardes Eurovision Yarismasi nedir ya yeniyimde forumda ne ise yariyor o forum.

3-4 tane olayı bence de iyi olmadı, bir şeyi ne kadar sayıca arttırırsan değeri o kadar azalır.

Bir ara bütün televizyon kanallarında gece saçma-sapan SMS'li yarışmalar yayınlanıp duruyordu. Baştan 1-2 kanalda vardı sadece sonra bütün kanallara sıçradı.

Ne bir sinema, belgesel hak getire.

Eurovision'u seviyorum, kafam dağılıyor orada, muhabbet dönüyor ama aynı anda 2 farklı şarkı yarışması da futbol forumunda dediğin gibi çok mantıklı değil.

zaten dikkat ettiysen ben de radyo ornegini vermistim hatta zamaninda bu radyo isini bu kadar abartmayin diye de uyarmistim..herkes radyo yayini yapicam diye bi ara heveslendi..simdi kimse yuzune bakmaz oldu..

aynisi eurovision icinde gecerli.

ayda bir yapilsa hem daha mantikli hem de daha uzun omurlu olur diye dusunuyorum..

★☆★

çok geç kalındı... transferler ve kamp, adaptasyon olayları ne ara tamamlanacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt