Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel olmuyor belli ki, Mustafa Denizli'den başkası bu kadroyu kurtaramaz. Spaletti falan gelip ne yapacak şurada 5+3 ile.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

tuçel den önce önermiştim. bize florya havasını bilen birisi gerek. işte o isim

abel-xavier-olhanense-takiminin-basinda-1204.jpg

154536_galeria_vitoria_sc_v_olhanense_j1_liga_zon_sagres_2013_14.jpg.jpg

Bu nereden biliyor ki Florya'nın havasını? :D

Ayrıca kim bu adam Osman. :)

Tuchel olmuyor belli ki, Mustafa Denizli'den başkası bu kadroyu kurtaramaz. Spaletti falan gelip ne yapacak şurada 5+3 ile.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Belki Rusya da calistigi icin buna aliskintir, orada da benzer yabanci kurali var..

Yersen tabi "Tuchel dinlemek istiyor" "Mancini Balotelliyi istemedi" artik yeter. Ben bu Adami artik desteklemiyorum. Hep arkanda durmustum Aysal ama artik yeter...!! Taraftarlarina yalan söylüyorsun, bi bir iki degil. Bu kadar bellyidi ulan bu kadar belliydi

en iyisi ben tüpçüye,azizeye,mamuta ve şikecilere uzun metrajlı bir küfür edeyim de rahatlıyayım

Ridvan gelebilir

100%futbolda hep cok yerinde yorumlar analizler yapiyor

Hem Tr ligini taniyip biliyior..

* LG G2 Tapatalk *

super ligi birak, bank asya ligini bile yalayip yutmus sonucta. begenmedigi bir oyuncu olunca, banka asyada 20 tane bulursun bundan falan deyişi bunu gösteriyor bence.

Kafayi yedi sonunda :D Biraz olgunlasin olm

Bu saaten sonra kim gelirse gelsin benim icin önemli degil. Mourinho gelse bile sevinmem. Aysal bir kez de Tarafatarin istedigi yap.."Fikrim degisti, isim almak istiyorum" de demiyor yalan söylüyor yine, yok Tuchel aramis,dinlemek istiyormus,hadi ordan Aysal biz gerizekali miyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt