Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. En iyi tercih Mustafa Denizli şu anda. Maceraya gerek yok.
olumu gosterip sitmaya razi ettiler resmen![]()
Tam tanımı bu oldu aslında. Ama alışmadık mı Mancini ile bu olaya. Yönetimin ilk geldiği an ile şu andaki vizyonları arasında dağlar kadar fark var.
ben gecen seninin basindan beri dedim tamam basta cok hata yapti mancini ama son 4-5 hafta takim rayina girmisti .bu sene keske devam etseydik en az 1 sene daha . cok daha iyi olacagimiz kesindi
bence tuchel gelecek
Ciddimisin
adam gelmiyor dedi, sen bunu Lucescu da da demistin o da gelmedi, bence inanmaya basla, Baskan gelmiyor dedigine gore gelmeyecek demek.
2 gün önce fenerli birinin twitine denk geldi gözüm.tuchelin 1 yıl dinlenmek istediğinden bahsediyodu.ben sonra bu senaryonun yaşanacağını düşündüm.şu an yaşanıyo da ama niyeyse gelecek diyo şu an hissim.![]()
Gelirse sevinirim, cunku yoksa sacma birisi gelecek diye korkuyorum, ama hic sanmiyorum Sergen cim. Ben umidimi kestim, Baskan bosuna dememistir diyorum..
Bana kalsa ben Roberto Carlos'a şans verirdim. Hem dünya şöhretli bir adam, hem sempatik, hem de teknik direktörlüğe fena başlamadı. Ligi de tanıyor. Maceraya gireceksek Carlos doğru isim bence.
aman ha uzak dursun
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bana kalsa ben Roberto Carlos'a şans verirdim. Hem dünya şöhretli bir adam, hem sempatik, hem de teknik direktörlüğe fena başlamadı. Ligi de tanıyor. Maceraya gireceksek Carlos doğru isim bence.