Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli ile anlastik galiba..

İtalya'nın en karizmatik adamını gönderdik. Bu saatten sonra italyan bir teknik adamın gelme ihtimali çok az bence. Gelse Mancini'ye yazık olur. Yeni yeni takıma alışıyordu.

italyanın hocası ıstıfa etmıs.

hayırlı olsun

İtalya'nın en karizmatik adamını gönderdik. Bu saatten sonra italyan bir teknik adamın gelme ihtimali çok az bence. Gelse Mancini'ye yazık olur. Yeni yeni takıma alışıyordu.

mancini'yi biz yollamadık bence... gerçekleri önüne koyduk... o da yemezler aga dedi ve gitti... biz yollasak o tazminati çatır çatır alır öyle giderdi... haklı olarak tabi :)

prandelli'ye hayır demem kimse başarısız demesin bugünki maç çok net şansızlıktı 10 kişi kalmasa yenerdi bu ligde baya iş yapar

mancini'yi biz yollamadık bence... gerçekleri önüne koyduk... o da yemezler aga dedi ve gitti... biz yollasak o tazminati çatır çatır alır öyle giderdi... haklı olarak tabi :)

Kabul edelim ki, biz de devam etmeye çok niyetli değildik. :) Başkanın açıklamalarını unuttunuz mu? Nerdeyse gitse de kurtulsak tavırlarındaydı.

Bana sorarsan Prandelli de bizde basarili olamaz, o da 5+3 nedir diyecek sonra bye bye der.. Arti 3-5-2 epic fail.

prandelli, avucunun ici gibi bildigi italya milli takimiyla avantajli durumda olmasina ragmen lesh futbol oynatarak uruguay karsisinda elenmistir

bizde basarili olma ihtimal 0 bile degil, EKSILERDE!!!!

Bana sorarsan Prandelli de bizde basarili olamaz, o da 5+3 nedir diyecek sonra bye bye der.. Arti 3-5-2 epic fail.

Olmaz tabi, Mancini dan daha beter. Gelmesin zaten. Kim ne derse desin, ama Tuchel tam aradigmiz Adam. Tuchel dan su anda daha iyi bir TD bulmaycagiz.

Juan de Ramos tanmiyorum, yorum yapmam. Biraz arastirdim, cogu kisi iyi TD diyorlar..Van Gaal de olurdu, ama bu tren kacti artik tabi...

"Maceraya gerek yok, Denizli gelsin" = "Bence Galatasaray Rizespor ve Hazar Lenkeran ayarinda bir takimdir"

Alman teknik adamlar şimdiye kadar hep iyi gelmiştir bize. İtalya ve Hollanda tarafları yaramaz arkadaşlar. Takımın ruhuna, futbol anlayışına ters herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt